Як працює авіадоставка вантажів в умовах «закритого» неба

Поділитися новиною

Війна в Україні негативно вплинула на всі сфери економіки, у тому числі на зовнішньоекономічну діяльність та логістику. Закриття аеропортів спричинило пошук альтернативних маршрутів доставки. Перевізники використовують мультимодальний метод, який дозволяє організовувати доставку кількома видами транспорту. 

Логістична компанія UTEC Logistics пропонує вигідні рішення щодо авіадоставці вантажів в умовах нових реалій. Незважаючи на військовий стан, команда фахівців подбає про те, щоб товар був доставлений у найкоротший термін. Компанія швидко доставить ваш вантаж з будь-якої точки світу, гарантуючи його безпеку.

Наскільки сильно постраждала сфера авіаперевезень після початку війни в Україні?

Через російське вторгнення більшість авіакомпаній втратили літаки. Справа в тому, що більша частина сучасного авіатранспорту, який використовують українські перевізники, належить третім особам, які передають їх нам у довгострокову оренду (лізинг). Ще перед початком вторгнення міжнародні лізингодавці вимагали достроково розірвати договори та повернути повітряні судна їхнім власникам. Частину літаків не встигли вивезти з України mdash; вони простоюють в аеропортах.

До воєнного стану країні працювало 16 вітчизняних авіакомпаній. Продовжити свою діяльність змогли лише МАУ та SkyUp.

Однією з найбільших проблем галузі сьогодні також є збереження кадрів, оскільки фахівців у цій сфері необхідно готувати роками. Тисячі пілотів, бортпровідників, техніків та працівників наземних служб залишилися без роботи.

Як намагається вижити авіадоставка в Україні?

Українське небо з початку повномасштабного вторгнення закрите для літаків цивільної авіації. Всі учасники ринку, навіть один з найбільших авіаперевізників МАУ, намагаються виживати в умовах, що склалися. 

В умовах надзвичайного стану логістичні оператори почали шукати альтернативу та організовувати нові логістичні ланцюжки.

Єдиний варіант швидко доставити вантаж сьогодні — використовувати мультимодальне перевезення.

Найближчими до України та найбільш популярними маршрутами для вантажних авіаперевезень є аеропорти Польщі та Румунії. 

UTEC Logistics допоможе вам уникнути труднощів та інших підводних каменів, які можуть виникнути під час перевезення вантажів. Фахівці грамотно організують транспортування товарів з будь-якої точки світу та гарантують їх збереження в дорозі.

Особливості роботи авіадоставки вантажів в умовах війни в Україні

Ринок авіаперевезень змушений шукати варіанти подальшого існування та роботи. Перш ніж доставити вантаж в Україну, його транспортують авіатранспортом в аеропорт Європи. Товар міститься на складі тимчасового зберігання.

Повітряним транспортом зазвичай доставляють легкі та малогабаритні вантажі. З міркувань доцільності та економії такі товари доставляють з аеропорту Європи до України у складі збірної перевезення:

  1. Оформляється транзитна декларація;
  2. Вантаж зі складу аеропорту доставляється до нашої країни автотранспортом. Щоб перетнути митний кордон України, в електронному вигляді оформляється попередня декларація та загальна декларація прибуття. Займається оформленням одержувач чи митний брокер.
  3. Після цього машина направляється до митного органу призначення, де відбувається оформлення імпорту товару, що перевозиться.
  4. Потім розмитнені товари доставляються одержувачу.

Щоб безпечно та якісно перевезти вантаж в умовах надзвичайного стану, звертайтесь до UTEC Logistics. Міжнародна компанія має в своєму розпорядженні офіси і склади в Китаї, Польщі, США. Має прямі контракти із найбільшими авіаперевізниками. Фахівці компанії готові взяти на себе всі аспекти перевезення товару. від пошуку закордонних постачальників і до постачання вантажу для вас за оптимальною вартістю. 

Враховуються всі побажання клієнта. Для транспортування вашого вантажу буде індивідуально розроблено стратегію, а також буде підібрано оптимальний маршрут. Ціна послуги також розраховується у кожному випадку індивідуально.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...