VBET Промокод – вигідні пропозиції від покерної кімнати

Що таке VBET Промокод, де гемблерам шукати, яким чином гравцям покер-руму їх використовувати, а також основна інформація про кімнату.
Поділитися новиною

Протягом років гемблінгова платформа VBET Poker приваблює до себе гравців бонусними перевагами, мінімальним депозитом та цілим пластом користувачів-любителів. Серед акційних пропозицій покеристи нерідко знаходять VBET BonusCode.

Про те, чим вигідні промокоди для гемблерів, які переваги він їм надає та короткий опис руму – далі у цьому матеріалі.

VBET Промокод: загальна інформація

Щоб зрозуміти, як правильно застосовувати ті чи інші промокоди на ВБЕТ, слід для початку ознайомитись із загальними відомостями про цю гемблінг-платформу.

У покерній кімнаті є декілька основних видів ігор, до яких уже звикли більшість гемблерів. Тут доступні три основні та знайомі для всіх формати: кеш, турніри та Spin&Go.

У кеші наявні ліміти починаються від NL2 (Омаха, Холдем, Шорт Дек та Бадугі). Найпопулярнішою дисципліною в кеш-іграх є саме Безлімітний Холдем.

У лобі Спін&Гоу найдешевші турніри коштують 0,50€. Що стосується турнірного лобі, то тут все дещо складніше. Це пов’язано з тим, що представники покерної кімнати приділили багато уваги розробці цілої низки сітки івентів на різний банкрол. Наприклад, серед платних івентів є багато варіантів з дешевими бай-інами по 0,33€, 1,1€, 3,3€ і т.д. Однак не слід забувати також про наявність фрібай-сателітів у турніри із вищою вартістю, а отже і більшими призовими фондами.

Найпопулярнішим турніром на VBET UA є Monthly Main з бай-іном у 55€ та гарантованими призовими 50 000€, який проходить форматі прогресивного нокауту. Потрапити у цей івент можна дешевше завдяки великій кількості сателітів вартістю від 2,2€. При цьому, навіть у ці відбіркові турніри можна потрапити абсолютно безкоштовно завдяки спеціальним фріролам, де розігруються квитки у вищезгадані сателіти.

Середня кількість користувачів онлайн в денний час зазвичай не перевищує 1 000 гравців, проте ситуація змінюється з настанням сутінок (ввечері та вночі), коли у лобі покерної кімнати трафік збільшується у декілька разів (до 5 000).

Де взяти VBET BonusCode та як його використати

Коли користувач починає шукати промокоди, то йому варто звертатись до надійних та перевірених джерел інформації.

Найпоширенішими є офіційний сайт гемблінгової платформи, розсилка електронною поштою, а також сторінки бренду в соціальних мережах. Проте інколи бонус-коди можна знайти на сайтах-партнерах та усіляких покерних порталах чи блогах.

Важливий момент: обов’язково треба перевірити, чи є промокод VBET актуальним. У різних бонус-кодів термін дії може відрізнятись.

Використати бонус-коди легко. Достатньо перейти у касу покер-руму та обрати розділ “Бонус”, де з’явиться відповідне поле для введення коду.

VBET Bonus Code: пропозиції покерної кімнати

Попри промокоди, у покерній кімнаті є багато бонусів та акцій, завдяки яким гравці можуть трохи наповнити свій банкрол.

Ключовою акційною пропозицією є 300% VBET бонус на перше поповнення рахунку. Нараховується ця надбавка поступово у вигляді кешбеку й лише за умови здійснення депозиту на суму від 320₴.

Важливо: бажано пройти процедуру верифікації відразу після створення облікового запису. Це допоможе уникнути затримок при отриманні бонусу чи при кешауті.

VBET Poker може похвалитись однією із найкращих пропозицій по рейкбеку серед представників індустрії. Користувачі ігрової платформи можуть отримувати щотижнево до 80% повернення коштів.

Безумовно, відсоток кешбеку у кожного окремого гравця залежить від його рівня у програмі лояльності. Щоб підніматися за рангом, слід здобувати бали рейкбеку, які у цій покерній кімнаті відзначаються літерою C. При цьому 1C еквівалентний грошовій сумі у 31₴.

Приклад: щоб отримати 7-й рівень кешбеку, слід награти 2 001 C. А отже 2 001 х 31₴ = 62 031₴ рейку.

Окрім цього, в румі часто проходять різноманітні акції, у яких можна заробити надбавку до свого банкролу.

ВБЕТ Покер для початківців – як розпочати гру?

Перші кроки, які повинен зробити новачок на шляху до покер-про, – це створити акаунт, пройти верифікацію та здійснити перший депозит. При цьому у гравців є можливість поповнитись на сумму від 25₴, що робить цей поріг мінімального депозиту одним із найнижчих серед представників гемблінг-індустрії в Україні.

Далі слід увійти в обліковий запис в ігровому клієнті та визначитись із обраним форматом.

  • Кеш – багато рекреаційних гравців у вечірній час доби на мікролімітах (від NL2 до NL10).
  • Турніри – наявність великої кількості фішів у будь-який час доби, проте найбільше – в дешевих івентах.

У цій статті вже згадувались фріроли, завдяки яким є унікальна можливість почати своє турнірне життя, не вкладаючи при цьому власних грошей. Здебільшого ці фріроли є відбірковими сателітами у дорожчі турніри, проте є також безкоштовні івенти, де можна виграти ТМ (турнірні гроші).

При виборі гри на ВБет Покер слід орієнтуватись на рівень власної майстерності в тому чи іншому форматі, а також на власні уподобання. Не слід обирати формат чи дисципліну, виходячи лише з кількості любителів у них. Краще орієнтуватись на власний скіл та бажання.

У комплексі із використанням VBET promo code, покерист зможе відчути усі переваги покер-руму на повну.

Джерело.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...