Жіночі сукні чорного кольору – база для стильного образу

Поділитися новиною

Історія маленької чорної сукні починається у далеких 20-х роках минулого століття.

На той час чорний колір вважався жалобним, але Коко Шанель повністю перевернула ці стереотипи і тепер ця сукня є в гардеробі багатьох дівчат по всьому світу. Маючи таке плаття і за допомогою різних аксесуарів, можна придумати безліч комбінацій, і одягати його як на роботу, так і на вечірку. Інтернет-магазин одягу Ager пропонує своїм клієнткам великий асортимент плаття на будь-який смак. Одягайтеся стильно і дешево разом з https://ager.ua/women/zhenskie-platya/gruppa-cveta_cherniy/.

Кому пасує чорне плаття?

Сьогодні плаття Шанель існує в такому величезному розмаїтті, що будь-яка дівчина зможе підібрати собі відповідну модель.

  • Якщо маєте струнку фігуру, то простий варіант маленької сукні до колін або вище буде ідеально сидіти на вас.
  • Власницям пишних форм варто придивитись до чорних суконь у стилі ампір, із завищеною талією та розкльошеною спідницею. При повній фігурі та низькому зрості ідеальним варіантом стане напівприлегле плаття Шанель завдовжки до середини ікри, бо зробити фігуру стрункішою та елегантнішою.
  • Дівчатам з не дуже вираженою талією варто обирати плаття із заниженою посадкою.
  • Асиметричні вбрання скоригують фігуру перевернутого трикутника, а v-подібний акцент додасть сексуального, жіночного акценту.

Які аксесуари можна підібрати до чорної сукні?

  • Маленька сумочка або клатч, але для офіційних образів можна добрати зручніші, більші варіанти.
  • Мінімалістичні прикраси. Сережки, кільця та кольє повинні бути простими та скромними, щоби лаконічно виглядати з платтям.
  • На ногах будуть гарно виглядати босоніжки, туфлі із закритим носом, черевики на підборах.
  • Також, яскравою деталлю стане легкий шифоновий платок яскравого кольору, стильні окуляри або шляпка у літню погоду.

Де знайти якісне та гарне плаття чорного кольору в Україні?

Українським модницям однозначно сподобається великий асортимент товарів інтернет-магазину Ager. Низькі ціни дозволяють вибрати для себе відразу кілька моделей, а гарна якість гарантує, що ви будете радіти своєму вигляду в зеркалі не один сезон. Оновлювати свій гардероб стало швидше, коли на просторах інтернету з’явився зручний сайт Ager.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...