Рейтинг кращих подарунків чоловікові на 14 лютого

Поділитися новиною

Кожен рік всі жінки ламають голову, що ж такого подарувати коханому чоловіку на день Святого Валентина, щоб подарунок точно прийшовся йому до душі. І досить непоганою ідеєю буде не шукати презент на полицях магазинів, а замовити йому сертифікат на якесь враження на https://www.bodo.ua/ua/podarki-na-14-fevralia/muzhu/. Там ви зможете знайти дійсно велику кількість цікавих варіантів подарунків, ну а ми склали свій власний рейтинг кращих знаків уваги, які на нашу думку точно сподобаються будь-якому представнику сильної статі.

Екстремальне водіння

Ваш коханий відправиться на заняття, де досвідчений інструктор навчить його основам контраварійного водіння. Це дуже корисна навичка, яка в майбутньому не один раз допоможе йому в різних дорожніх ситуаціях, і завдяки якій він буде почувати себе більше впевнено за кермом свого автомобіля.

Вікенд в купольному готелі

Якщо ви хочете провести разом цей день Святого Валентина або будь-який інший зручний для вас день, то ви можете замовити саме такий сертифікат. Разом з чоловіком ви відпочинете у концептуальному готелі на березі Київського моря, де на вас чекатимуть різні спа процедури та гарні краєвиди.

Курс боксу

Якщо ваш чоловік цікавиться цим видом спорту і завжди мріяв засвоїти базові прийоми боксу, то вам точно варто подарувати йому саме такий сертифікат. На першому занятті тренер оцінить його спортивну підготовку і підбере для нього індивідуальну програму навчання. Навіть не сумнівайтеся, такий знак уваги точно оцінить майже кожний чоловік!

Купання в чані

Це ще один цікавий подарунок, який може сподобатися вашому коханому, особливо, якщо він давно мріяв якісно відпочити. Він зможе розслабитись у чані з гарячою водою та різними спеціальними травами, ну а сама процедура спрямована на зняття напруги у м’язах та на фізичне і моральне оновлення.

Квест-кімната

Такий подарунок точно сподобається людині, яка любить пригоди і детективні історії. Адже ваш коханий зможе вибрати певну тематику квесту і проходити різноманітні завдання, розгадувати головоломки і шукати відповіді на цікаві питання. Ну а якщо ви складете йому компанію у цьому завданні, то він точно буде ще більш щасливим і задоволеним!

Дегустація крафтового пива

Багато чоловіків дійсно люблять пити саме пиво, тому і такий подарунок сподобається багатьом представникам сильної статі. Він відправиться у бар, де йому розкажуть про різні сорти крафтового пива і дадуть спробувати йому той чи інший напій. Крім того, він отримає ще й смачні закуски до пива, тобто дійсно проведе непоганий вечір у цікавому місці.

Вибирайте той чи інший варіант і даруйте своєму коханому лише гарні подарунки та позитивні емоції!

LIVE OFFLINE
track image
Loading...