Ці функції геймерських смартфонів мають бути у всіх гаджетів

Поділитися новиною

Без сумніву, головна перевага будь-якого ігрового телефона — це його продуктивність. Однак це не єдине, що робить ігрові смартфони кращими за звичайні флагмани. Розповідаємо про характеристики геймерських пристроїв, які мають з’явитися в кожному смартфоні.

Подвійна батарея

Двоелементна батарея — це апаратна можливість, за якої телефон використовує дві маленькі батареї замість однієї з великою місткістю. Таким чином, у смартфоні з двома елементами загальною місткістю 6000 мАг у кожному елементі буде знаходитися 3000 мАг.

У батареї з двох частин можна розділити енергію, що надходить під час заряджання. Це знижує навантаження на кожен елемент та допомагає зменшити нагрівання, уповільнити деградацію акумулятора, швидше та ефективніше заряджати акумулятор.

Наскрізна зарядка

Одна з найкращих особливостей геймерських пристроїв. Вона полягає в тому, що смартфон живиться в «обхід» акумулятора, якщо підключити його до ЗП.

Іншими словами, енергія, що отримана від зарядного пристрою, не надходить до акумулятора. Вона подається безпосередньо до гаджета, перетворює його, по суті, на дротовий. Це дозволяє акумулятору залишатися холодним, не зношуватися та зберігати ресурс, поки ви виконуєте важкі завдання.

В інтернет-магазині Eldorado.ua можна придбати ігрові смартфони та не тільки. Щоб швидко підібрати відповідний пристрій, можна використовувати меню фільтрів. Гаджети можна впорядкувати за характеристиками, брендом і кольором. Познайомитися з можливостями смартфона можна в розділі відгуків, де власники діляться досвідом використання.

Ігровий режим

Геймерський гаджет був би неповноцінним без цього режиму. Дедалі більше виробників смартфонів починають використовувати його у прошивці.

Телефони Samsung використовують Game Launcher. Він потрібен для організації ігрової бібліотеки та поліпшення ігрового досвіду за допомогою додаткових функцій. «Гуглофони» мають Game Mode. На iPhone поки не додали окремого режиму для ігор, але Guided Access має схожий набір функцій.

Ліміт зарядки

Літій-іонні батареї не люблять повного заряду, так само як і повного розряду. Що довше акумулятор перебуває на максимальному відсотку заряду, то швидше він деградує. Батарея має залишатися на рівні 50% якомога довше, та це явно не підходить для щоденного використання. Експерти радять відключати телефон, якщо відсоток вищий за 80%.

Ігрові смартфони дають змогу встановити відсотковий ліміт, після якого телефон не прийматиме енергію від ЗП. І поки що така можливість є в обмеженої кількості простих гаджетів.

На пристроях Samsung є функція Protect Battery. Вона обмежує зарядку до 85%. iPhone має Optimized Battery Charging. Зарядка зупиняється на 80% і поновлюється за годину до того, як ви зазвичай відключаєте смартфон від живлення. Ці рішення для акумулятора настільки корисні, що вони мають бути на всіх смартфонах.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...