Огляд моделей фенів з різною потужністю та типом нагрівальних елементів

Поділитися новиною

Фен для волосся – це необхідна техніка для дівчат, які звикли виглядати приголомшливо. Використовуючи фен, можна не лише висушити волосся, але й зробити укладку та стильну зачіску, підготувавшись до святкових подій.

Як обрати потужність фену?

Потужність – це один з найважливіших параметрів, який гарантує виконання найскладніших завдань та створення стильних зачісок. Від потужності залежить не лише сила повітряного потоку, максимальне нагрівання, але й період роботи. Тому для довгого волосся та дівчат, які полюбляють складні зачіски, варто обирати потужні моделі.

Варіанти потужності фенів:

  • 1,2 кВт. Зазвичай це дорожні моделі, які відрізняються невеликим розміром та низькою потужністю. Очікувати від таких моделей приголомшливих результатів не варто.
  • 1,2-1,6 кВт. Це пристрої з невисокою потужністю, які підходять для домашнього використання. Найчастіше купують дівчата з коротким та не густим волоссям.
  • 1,6-2,3 кВт. Це професійні моделі, якими користуються перукарі.

Деякі з дівчат вважають, чим більша потужність фену, тим до вищих температур він може нагрівати повітря. Проте це неправильне трактування. Потужність впливає на швидкість, з якою вже нагріте повітря буде виходити з пристрою.

Різновиди нагрівальних елементів у фенах

Наразі в продажу є декілька різновидів моделей, які відрізняються нагрівальним елементом. У звичайних дорожніх фенах та пристроях невисокої цінової категорії, повітря проходить через спіраль. Щоб захистити волосся, а також підвищити рівень безпеки, варто обирати моделі, в яких нагрівальні спіралі знаходяться у керамічній трубці. Завдяки цій трубці повітря нагрівається рівномірно, знижується вірогідність перегріву пристрою.

У сучасних дорогих моделях в якості нагрівального елемента використовується інфрачервона лампа. Вона гарантує постійний режим роботи протягом тривалого періоду часу, а також рівномірне нагрівання. Дівчата, в яких неслухняне волосся, повинні придбати пристрій з іонізатором, який робить пасма більш слухняними, знімаючи статичну електрику.

Обираючи пристрій, віддавайте перевагу моделям, в яких є можливість регулювання швидкості повітря і нагрівання. Ослаблене волосся краще сушити з використанням холодних потоків повітря. Якщо потрібно зробити стильну укладку, знадобляться моделі, які здатні нагрівати повітря до високих температур.

Додатковою перевагою стануть насадки. Наразі можна придбати моделі, які доповнення дифузором, різними новітніми доробками, що пришвидшують та спрощують укладку волосся. З використанням таких насадок можна створити унікальні зачіски.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...