Як обрати сучасний дизайн квартири та заощадити кошти?

Поділитися новиною

Ремонт квартир – проста задача, за умови наявності кваліфікованих робітників. В іншому випадку це призводить до втрат коштів та нервів. Тому перед тим, як здійснити ремонт квартир, варто звернутися до професіоналів.

Різновиди стилів для створення дизайну квартир

Наразі є величезна кількість варіантів дизайну приміщень.

Класифікація стилів для створення дизайну приміщення:

  • Індастріал. Зазвичай використовують у приватних будинках та у нежитлових приміщеннях, з високими стелями. Для такого інтер’єру характерна брутальність, чіткі геометричні форми. В якості оздоблення використовують імітацію каміння або цегляну кладку.
  • Модерн. Цей стиль поєднує одразу декілька віянь та незвичних рішень. Можуть поєднуватися несумісні вироби та варіанти декору, оздоблення.
  • Ф’южн. Це чудовий стиль для молодих дівчат, які люблять яскраві кольори. Тому у якості оздоблення використовують світлі відтінки.
  • Скандинавський стиль. Один з найулюбленіших варіантів для поціновувачів екологічного споживання. В якості оздоблення використовують натуральні матеріали. Меблі виготовлені зі справжнього дерева чи лози. Серед кольорів переважають світлі відтінки.

З чого почати ремонт у квартирі?

Оптимальним варіантом стане співпраця з дизайнером та командою спеціалістів. Дизайнер має досвід та освіту, що дозволяє обрати найбільш слушну стилістику приміщення, та зможе приховати недоліки квартири. Найскладніше проводити ремонтні роботи у малогабаритних квартирах та студіях, де необхідне зонування приміщення. Основна проблема – вдало розташувати місця для збереження речей. Для цього створюють ніші та планують приховані зони зберігання. Зазвичай це шафи з дверима-купе на всю довжину стіни. Також у маленьких квартирах будують гардеробні на місцях, де були комори.

Крім того, дизайнер чудово розуміється на програмному забезпеченні для створення проектів. Це дає можливість розрахувати кожен сантиметр та використати всю площу, включно з куточками та місцями, що зазвичай порожні.

Співпраця з командою кваліфікованих фахівців дозволить уникнути створення помилок та заощадить кошти. Не дивлячись на високу вартість послуг дизайнера, витрати коштів себе виправдовують. Спеціаліст врахує положення кімнат, кількість денного світла та обере вдалу колірну гаму. Завдяки цьому вдасться обрати найкращий варіант, та навіть поєднати дорогі старовинні речі з сучасними меблями та оздобленням. Спеціаліст зможе вдихнути нове життя у старі речі, та зробити їх унікальними. Завдяки цьому приміщення має унікальний дизайн, що не схожий на тривіальний. В результаті будинок стає комфортним, та не схожим на безликий номер у готелі.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...