Турецька нерухомість: ажіотаж на будинок біля моря

Поділитися новиною

Чутки про неможливість придбання апартаментів чи вілли на середземноморському узбережжі Туреччини чи квартири у Стамбулі сильно перебільшені. Так, ціни в порівнянні з 2020 роком зросли майже в 2 рази – на 86%, і продовжують зростати. Але це говорить про те, що турецька нерухомість є високо ліквідною, а закони країни максимально захищають інтереси іноземних корпоративних та приватних інвесторів. До речі, прийняті під час пандемії деякі обмеження щодо громадян України влітку 2021 року були скасовані. Ціни на будинок/квартиру біля Середземного моря в Туреччині сьогодні стартують із 80 000 €.

Переваги інвестування у турецьку нерухомість

Сьогодні до приватних інвесторів з України, які купують недорогу житлову нерухомість у Туреччині, чиновники та громадяни ставляться з максимальним розумінням та особливою увагою. Вони солідарні з українським народом і хочуть, щоб українців, які періодично чи постійно живуть у Туреччині, було більше, ніж інших іноземців.

Серед переваг інвестування у турецьку нерухомість виділимо такі аргументи як:

  • стабільність інтересу іноземних туристів до турецьких курортів Середземного моря;
  • постійне зростання кількості бажаючих відпочивати не в готелях, а у приватних апартаментах;
  • висока якість роботи турецьких будівельників, екстра-класу проекти житлових комплексів та котеджних селищ, увага до змісту їхньої інфраструктури, у переважній більшості – готовий інтер’єр, облаштування забудовником житла меблями та необхідною побутовою технікою;
  • невисокі розцінки за комунальні послуги;
  • відмінна та недорога соціальна інфраструктура курортних міст.

Іноземний власник житла в Туреччині та члени його сім’ї мають право на отримання тимчасового, а за певних умов та постійного посвідки на проживання.

Переваги покупки нерухомості в Туреччині через Hayat Estate

Міжнародне агентство нерухомості Hayat Estate гарантує своїм клієнтам безпеку, надійність та високу ліквідність інвестиції та оформить усі документи купівлі-продажу «під ключ». Це можна зробити в київському офісі компанії, а подивитися житло, що купується онлайн. Виїжджати до Туреччини для пошуку орендарів також не треба. Hayat Estate надає послугу Довірче управління нерухомістю.

Турецька нерухомість від Hayat Estate – впевненість у завтрашньому дні!

LIVE OFFLINE
track image
Loading...