З Віагрою секс якісний та яскравий!

Поділитися новиною

Віагра – препарат для потенції, дієвість якого високо оцінена мільйонами чоловіків. Так, славнозвісна блакитна пігулка надає представникам сильної половини людства впевненості в сексуальних силах, дозволяє відчути повноту почуттів від яскравого та якісного статевого акту.

Дженерик чи оригінал?

Дженерик – це аналог Віагри, до складу якої входить діюча речовина Силденафіл. На чоловічий організм повноцінний замінник оригінального препарату, який вважається одним з кращих для вирішення проблем з еректильною функцією, діє так само ефективно. Купити таблетки Віагра можна в інтернет-аптеці – https://pharmukraine.org/ua/viagra.html. Відмінність дженерика Віагра від брендового медичного засобу лише в тому, що індійська компанія з виготовлення аналогу не витрачає мільйони на рекламу, яка просуває бренд, патент, який дає компанії виключне право на продаж, не сплачує за крупні офіси в регіонах, тощо. Отож, закономірно, що дженерик коштуватиме дешевше.

Ні імпотенції!

Віагра для чоловіків посилює прилив крові до пеніса. Це відбувається лише за наявності природного сексуального збудження, що відбуваються під час інтимної стимуляції, прелюдії чи ласк. Завдяки природному ефекту – виключені незручні ситуації, приміром, неконтрольована ерекція у непередбачуваному місці чи у неслушний момент. Віагра в різних дозуваннях: 50 мг, 100 мг, 200 мг та препарати з посиленими формулами і призначені для розсмоктування, що маркуються як Professional і Soft, дозволяють вирішити проблеми з потенцією у чоловіків. Тож, тверде «ні імпотенції» можна сказати з Віагрою, а необхідне дозування підбере лікар.

Показання до застосування

Перш ніж звернутися до лікаря можна ознайомитись з показаннями до застосування препарату Віагра на основі активного компоненту Силденафіл. Його приймають дорослі статевозрілі чоловіки, котрі досягли вісімнадцятиріччя, при зниженій потенції внаслідок психологічних і фізичних причин. Прийом препарату також показаний при таких сексуальних розладах:

  • неможливість досягати та утримувати ерекцію, в’ялість пеніса;
  • передчасне сім’явипорскування, яке неможливо контролювати;
  • недостатнє задоволення від сексу.

До шести годин кохання!

Звичайні таблетки Віагра приймають за пів години-годину до запланованого сексу. Ті, що з позначкою Soft, діють протягом 15-20 хвилин. А ось тривалість дії синеньких пігулок становить від чотирьох до шести годин! Протягом цього часу можна зайнятися коханням не один раз. Варто врахувати, що вживання спиртних напоїв разом з пігулками знижує їхню ефективність. Тож, дотримуйтеся інструкції, щоб насолоджуватися якісним тривалим і яскравим сексом.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...