Крем для обличчя з муцином равлика: що краще обрати

Поділитися новиною

Про креми з муцином равлика говорять вже останні декілька років. Цей компонент став одним з найпопулярніших, а косметичні хіміки постійно додають його в різні продукти. Зараз багато брендів мають у своєму асортименті засоби для вмивання, серуми, есенції, маски та креми для обличчя з муцином равлика.

Він особливо підходить власницям комбінованої або схильної до жирності та висипань шкіри. Цей компонент також оцінять дівчата з розширеними порами, акне та тьмяним кольором обличчя. Екстракт муцину равлика вирівнює тон шкіри, справляється з подразненнями та допомагає боротися зі зморшками.

Муцин равлика – що це таке і як застосовують у косметиці

Чудодійні властивості муцину виявили приблизно 40 років тому. Це була равликова ферма в Чилі. Всі працівники виконували важку фізичну роботу в жарку погоду. Одного разу, хтось помітив, що шкіра рук всіх робочих була дуже м’якою та ніжною. Так учені відкрили користь цього компоненту. Найчастіше в косметичних продуктах використовується муцин ахатини.

Ці равлики розповсюджені в країнах, які мають тропічний клімат. Ахатини вироблять два види слизу. Перший допомагає їм плавно рухатися, а другий має лікувальні властивості. Саме його і використовують косметичні хіміки. Любителі веганської косметики можуть не перейматися, адже виробники добувають муцин, не завдаючи шкоди равликам.

Його збирають, очищують від непотрібних рідин, а потім змішують з водою і додають до продуктів. Муцин равлика досить активно використовується в косметології та має ряд корисних властивостей:

  1. Регенерація пошкодженої шкіри;
  2. Захист від ультрафіолету;
  3. Омолодження та ліфтинг;
  4. Боротьба з подразненнями та почервоніннями;
  5. Зменшення запальних процесів;
  6. Вирівнювання тону обличчя;
  7. Поступове розгладження зморшок;
  8. Лікування висипань на шкірі.

Муцин равлика гіпоалергенний і майже не має протипоказань, але надмірне використання призводить шкіру до звикання. Висока концентрація равликового муцину може викликати невелике подразнення шкіри, оскільки він покликаний відновлювати та відлущувати ороговіли клітини. Такі засоби використовуються для заживлення глибоких шрамів та рубців. У креми, якими ми користуємося, додаються компоненти для додаткового зволоження шкіри.

Корейський крем для обличчя з муцином равлика

Корея є лідером серед країн, які використовують муцин равлика в косметиці. Кожного року з’являється багато ефективних засобів з цим чудесним компонентом. Фільтрат равлика має у своєму складі колаген, гліколеву кислоту, еластин, вітаміни A, B, C та E, декілька видів пептидів, антиоксиданти, бактеріофаги та інші дієві компоненти.

Такий продукт буде боротися одразу з декількома проблемами. Крем з муцином равлика наповнить шкіру вологою, прискорить регенерацію клітин, зменшить почервоніння, звузить пори та пом’якшить вашу шкіру. Його можна наносити як на тонер та серум, так і просто після етапу очищення. Більш детально за посиланням – https://krkr.com.ua/ru/krem-z-mutsinom-ravlika/

Особливості використання крему з фільтратом равлика:

  1. Обов’язково наносьте сонцезахисний крем вранці, оскільки муцин має гліколеву кислоту у своєму складі. Вона здатна підвищувати фоточутливість вашої шкіри та викликати небажану пігментацію;
  2. Не рекомендується використовувати такий крем при куперозі, адже муцин стимулює кровообіг, та може спровокувати появу нових судинних сіток.

Крем з муцином равлика чудово підвищує еластичність дерми, прибирає пігментні плями, позбавляє від подразнення, стимулює відновлювальні процеси, перешкоджає активності патогенних мікроорганізмів та покращує ваш загальний імунітет.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...