Гадячанка отримала відзнаку до Дня вчителя

Поділитися новиною

В обласному центрі привітали освітян із професійним святом.

Напередодні Дня вчителя керівництво Полтавської області привітало освітян із професійним святом. Начальник ОВА Дмитро Лунін вручив кращим педагогам подяки Міністерства освіти і науки, почесні грамоти Полтавської обласної військової адміністрації.

«У найскладніші для країни часи освітяни працюють на своєму фронті, адже важливо не втратити це покоління дітей. Спочатку 2 роки ковіду, дистанційка, тепер війна, змішане навчання. Усі школи, які мають укриття, мають працювати офлайн. Бо соціалізація, пряме спілкування з вчителем та однолітками позитивно впливають на розвиток учнів, – сказав Дмитро Лунін. – Багато освітян пішли воювати, багато на фронті і ваших вихованців. І той героїчний подвиг, який відбувається на передовій, це і заслуга педагогів. Адже це ви закладали цеглини у патріотичне виховання молоді останні роки».

Професійну відзнаку отримала і гадячанка Валентина Нікіфорова. Згідно списку вчителів із книги обліку особового складу працівників Гадяцької середньої школи 1, вона працювала із 1970 року.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...