ДТП у Теплому. Серед постраждалих – малолітня дитина

Поділитися новиною

До відділення №1 (м.Гадяч) Миргородського райвідділу поліції Полтавщини 28 вересня, близько 7:15, надійшло повідомлення від медиків швидкої, що на автодорозі Гадяч-Зіньків, у селі Тепле, Миргородського району, сталася дорожньо-транспортна пригода із потерпілими. Поліція з’ясовує обставини та причини ДТП.

За попередньою інформацією слідства, сталося зіткнення автомобілів «Mersedes Benz», під керуванням водія 1991 року народження, та «Audi А4», яким керував чоловік, 1969 року народження.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травми отримав водій «Audi А4» та троє його пасажирів: дві жінки, 1996 і 1974 років народження, та малолітня дитина, 2021 року народження. Потерпілих доставили до Гадяцької лікарні. 

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовує слідство.

За матеріалами Миргородського районного відділу поліції Полтавщини та Слідчого управління ГУНП.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...