Чому Goldi виграє в змаганнях із міжнародними брендами?

Поділитися новиною

Український виробник одягу здатний запропонувати дещо краще, ніж відомі на весь світ міжнародні бренди, — саме так вважає засновник Goldi Олег Червонюк. Компанія обрала популярну та водночас дуже складну нішу — мас-маркет. Проте Голді щодня своїм прикладом доводить, що українське вміє давати гідну відсіч іноземним гігантам із продажу бюджетного модного одягу. Тож чому затребуваність речей цього бренду щоденно зростає?

Змагатися методами конкурентів: секрет успіху Голді

Компанії далеко не одразу вдалося перетворитися на гідного конкурента для брендів із Польщі, Турції чи Швеції. Однак успіх все ж таки прийшов, і цьому сприяли кілька стратегій, характерних не тільки для Голді, але й для конкурентів:

  • мати дуже великі обороти одягу — в середньому бренд випускає щодня 10 тисяч одиниць товарів;
  • продавати з мінімальною маржою — Goldi пропонує дуже бюджетну продукцію (наприклад, ціна найдешевшої футболки складає менше 100 грн);
  • займатися продажами самостійно — це дозволяє заощаджувати час і гроші.

При цьому українська компанія ретельно вивчає актуальні тенденції світової моди та швидко адаптується під зміни. Зросту попиту на одяг Голді сприяє й те, що засновники набагато краще знають українських покупців, ніж представники іноземних брендів. Наприклад, виявилося, що в різних регіонах є більш затребуваними ті чи інші кольори.

Власне виробництво тканини як конкурентна перевага

Goldi є компанією виробництва повного циклу, і в цьому її найголовніша сильна сторона. Бренд має власний льонокомбінат, який задовольняє потреби в сировині. Це дозволяє випускати трендові новинки ще швидше. Наприклад, представники Голді відслідковують, які нові речі пропонують світові бренди на показах моди, після чого запускає виробництво нових кольорів полотен і швидко шиє наймодніший одяг. 

Загалом створена на папері дизайнерами Голді ідея втілюється в життя за період від двох тижнів до місяця. Таким чином, нові колекції максимально влучно відображають останню моду.

Зміни на краще в компанії Goldi стосуються багатьох сфер: закупівля нового обладнання, зміна освітлення на виробництві, вибір на користь більш дорогих тканин і фурнітури. Водночас одяг залишається бюджетним: він по кишені пересічному українцю та приємно вражає високою якістю та зручністю.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...