У Заводському правоохоронці припинили діяльність двох осіб, які розповсюджували наркотики

Поділитися новиною

Cлідчі Миргородського райвідділу поліції та оперативники Департаменту  боротьби з наркозлочинністю, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, із залученням працівників батальйону поліції особливого призначення, припинили протиправну діяльність двох фігурантів, 1991-го та 1967-го років народження, мешканців міста Заводське, Миргородської громади, які займалися незаконним придбанням, зберіганням та збутом наркотичних засобів.

Джерело: Нацполіція Полтавщини

Ігор Поліщук, начальник регіонального Управління  боротьби з наркозлочинністю, зазначив:

«У ході проведення санкціонованих судом обшуків у фігурантів вилучені блістери з пігулками «Метадон», «Соннат», «Димедрол», мобільні телефони, гроші та інші речові докази, що вказують на причетність даних осіб до вчинення кримінальних правопорушень».


За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

«Наразі одного з фігурантів, 1991 року народження, затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення обом правопорушникам про підозри та обрання їм запобіжних заходів. У рамках відкритого кримінального провадження тривають слідчі дії. У разі встановлення вини судом особам може загрожувати від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна».

– повідомив Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини.
LIVE OFFLINE
track image
Loading...