У Заводському знайшли застреленою 29-річну жінку

Поділитися новиною

Слідчі поліції Полтавщини, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, затримали фігуранта та повідомили йому про підозру у вчиненні умисного вбивства, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

До поліції Полтавщини 8 лютого на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 45-річного жителя Заводської тергромади, Миргородського району, про вчинення ним убивства місцевої жінки. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції та оперативники й криміналісти.

Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини, повідомив:

«Отримавши інформацію про вбивство, на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділення №2 (м. Лохвиця) Миргородського райвідділу поліції, оперативні працівники та спеціалісти-криміналісти. У будинку, за місцем проживання заявника, поліцейські виявили тіло 29-річної жінки з вогнепальним пораненням голови.

У ході проведення оперативно-розшукових та слідчих дій попередньо встановлено, що чоловік вистрелив у жінку із мисливської гладкоствольної рушниці, яка була зареєстрована на його покійного батька і не перереєстрована у встановленому законом порядку. Слідчі поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, речові докази вилучили.

Фігурант затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу – тримання під вартою».

Обставини та мотиви злочину встановлюються в рамках кримінального провадження, розпочатого за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У разі визнання вини судом підозрюваному може загрожувати від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Полтавщини(За інформацією Миргородського відділу поліції та СУ ГУНП)

LIVE OFFLINE
track image
Loading...