У Гадяч більше не везтимуть пацієнтів із Зіньківщини

Поділитися новиною

Про це 10 листопада повідомив директор Департаменту охорони здоров’я Полтавської облдержадміністрації Віктор Лисак.

Щоб розвантажити систему, на початку листопада на Полтавщині відкрили «ковідні» відділення у двох додаткових лікарнях, зокрема у Зіньківській.

Нагадаємо, раніше пацієнти із COVID-19 Зіньківської громади лікувалися далеко за межами місця їх постійного проживання — в медичних закладах Миргорода, Полтави, Гадяча, зокрема у КНП “Гадяцька МЦЛ”, то тепер у цьому немає необхідності і їх лікують у Зіньківській міській центральній лікарні.

На сьогодні лікарня на стадії підписання відповідного договору з Національною службою здоров’я України.

Для хворих на коронавірусну хворобу виділена частина ліжок на базі інфекційного відділення Зіньківської міської центральної лікарні (смт Опішня) та терапевтичного відділення Зіньківської міської центральної лікарні.

Зіньківська міська центральна лікарня забезпечена необхідним медичним персоналом та необхідним резервом медикаментів і виробів медичного призначення для надання хворим медичної допомоги на коронавірусну хворобу. Забезпечення медикаментами, засобами і виробами медичного призначення здійснюється відповідно до Національного переліку лікарських засобів та в межах фінансування Національною службою здоров’я України.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...