Одна з громад Гадяччини отримає новий сміттєвоз

Поділитися новиною

10 листопада Департамент будівництва, містобудування й архітектури Полтавської облдержадміністрації уклав угоду на придбання сміттєвозів.

Про це стало відомо з порталу публічних закупівель ProZorro

Вартість великовантажних мототранспортних засобів становить 11 млн 949 тис. грн. У торгах перемогло товариство з обмеженою відповідальністю “ЄВРО-ТРАК”.

Згідно з тендерною документацією, мають закупити:

– сміттєвоз з боковим завантаженням (бункер 12,0 м3) з додатковим обладнанням: відвал (аналог та/або еквівалент) – для Великобагачанської селищної ради;

– сміттєвоз із заднім завантаженням (бункер 16,0 м3) з додатковим обладнанням: відвал (аналог та/або еквівалент) – для Великосорочинської сільської ради;

– сміттєвоз з боковим завантаженням (бункер 18,0 м3) з додатковим обладнанням: відвал (аналог та/або еквівалент) – для Карлівської міської ради  та Великобудищанської сільської ради.

Обладнання та шасі повинні бути новими, в стандартному заводському виконанні, виготовлені не раніше 2021 року. Гарантійний термін експлуатації обладнання повинен бути не менше 12 місяців, за умови виконання вимог Інструкції з експлуатації та своєчасного проходження періодичного технічного обслуговування. Постачальник має здійснювати технічний нагляд, гарантійне та сервісне обслуговування техніки протягом гарантійного терміну експлуатації.

Доставити сміттєвози мають до 31 грудня 2021 року.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...