«Боїмося загинути під уламками будинку»

Поділитися новиною

Шановна редакціє!

На сьогоднішній день ви остання інстанція в місті Гадяч, до якої ми, жителі будинку № 45 по вулиці Гетьманська, можемо звернутися з нашою спільною бідою, що непокоїть нас не один десяток років. Справа в тому, що наш будинок давно знаходиться в аварійному стані: він розколовся навпіл, згори до низу, наскрізь, в районі другого під’їзду. Тріщини, особливо останнім часом збільшуються, мало не щодня.

Ми, мешканці цього під’їзду, особливо на п’ятому поверсі, не можемо спокійно почуватися у своїх квартирах, бо навіть вночі прокидаємося від тріску стін, плит перекриття, або стукоту від падіння брил штукатурки зі стелі.

Навіть сторонні перехожі, проходячи повз будинок, виявляють занепокоєння, побачивши величезну тріщину в стіні і, співчуваючи мешканцям, попереджають про небезпеку проживання в такому домі.

Ми неодноразово зверталися до голови міської ради, до керівництва «Гадяч – житло», до депутатів усіх рівнів. Приходили різні комісії, обіцяли допомогти, але врешті пояснювали, що коштів на капітальний ремонт будинку не має. Кілька років тому обмежились косметичним ремонтом другого під’їзду. Заштукатурили тріщини на стелі і стінах, але вже на третій день все тріснуло знову і продовжує руйнуватися далі швидкими темпами.

В разі перемоги, на останніх виборах кандидати в депутати різних рівнів обіцяли допомогти у вирішенні проблеми з будинком, надіслати листа до столиці з проханням фінансово допомогти, але ми й досі не бачимо ніяких змін.

Дуже хочемо дізнатися від компетентних осіб та спеціалістів – на скільки реальна загроза руйнації нашого будинку та чи можливо уникнути трагедії.

Повірте, дуже тяжко перебувати у будинку, немов під Домокловим мечем і гадати: вижевемо чи загинемо під уламками? Іншого житла ми не маємо, тож тікати нам нікуди.

Дорога газето, допоможіть нам зрушити з місця цю нагальну проблему і нарешті вирішити питання з порятунком нашого будинку № 45, бо ми вже давно перебуваємо на межі життя і смерті.

За дорученням мешканців будинку, Ольга Лозова.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...