Кого із гадячан нагородили із нагоди Дня міста?

Поділитися новиною

Під час Урочистої частини святкування Дня визволення міста Гадяч відбулося нагородження почесними грамотами та відзначення кращих із кращих.

Отже, міський голова Володимир Нестеренко вручив ювілейну медаль з нагоди 30-ої річниці Незалежності України Тетяні САВЧЕНКО, міському голові трьох скликань, Почесному громадянину міста Гадяча – за багаторічну сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадянську позицію, вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування Гадяцької територіальної громади та з нагоди 30-ої річниці Незалежності України Почесною Грамотою Миргородської районної ради нагороджено:

Катерину КУЛИК – вчителя вищої категорії, вчителя-методиста Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 імені Івана Виговського Гадяцької міської ради, депутата Гадяцької міської ради трьох скликань;

Аллу САЧЕНКО – директора страхової компанії «Альфа-гарант», депутата Гадяцької міської ради трьох скликань.

Під час проведення урочистої частини з нагоди святкування Дня міста на міській сцені площі Соборної відбулась урочиста церемонія вручення нагород кращим працівникам, трудовим колективам, представникам установ і організацій Гадяцької міської територіальної громади занесених на Дошку Пошани «Гордість громади».

Почесні Грамоти Гадяцької міської ради та виконавчого комітету міста Гадяча отримали:

Колектив Комунальної установи «Гадяцький інклюзивно-ресурсний центр» Гадяцької міської ради, директор Світлана Шкрьоба – за високий професіоналізм, активне застосування творчої педагогічної діяльності, відданість справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди відзначення Дня міста.

Колектив закладу дошкільної освіти «Світанок» Гадяцької міської ради (с. Біленченківка), директор Тетяна Гура за високий професіоналізм, активне застосування творчої педагогічної діяльності, відданість справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди відзначення Дня міста.

Громадська організація «Гладіатор», керівник Владислав Божко, кандидат у майстри спорту за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, прославлення Гадяцької громади на національній спортивній арені та з нагоди святкування Дня міста.

Лариса Решотка, заступник директора з навчально-виховної роботи Гадяцького опорного ліцею І-ІІІ ступенів імені Лесі Українки Гадяцької міської ради за високий професіоналізм, активне застосування творчої педагогічної діяльності, відданість справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди відзначення Дня міста.

Сергій Дроб’язко, завідувач неврологічним відділенням, лікар-невропатолог Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради за високий професіоналізм, сумлінну працю, відданість своїй справі та з нагоди святкування Дня міста.

Тетяна Черевко, лікар-анестезіолог відділення анестезіології та інтенсивної терапії Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька міська центральна лікарня» Гадяцької міської ради за високий професіоналізм, сумлінну працю, відданість своїй справі та з нагоди святкування Дня міста.

Лілія Черненко, лікар загальної практики – сімейний лікар амбулаторії загальної практики – сімейної медицини м. Гадяч №1 Комунального некомерційного підприємства «Гадяцький ЦПМСД» Гадяцької міської ради за високий професіоналізм, сумлінну працю, відданість своїй справі та з нагоди святкування Дня міста.

Розалія Шестопал, завідувач заочного відділення та курсів підвищення кваліфікації, викладач культурологічних дисциплін Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв ім. І.П. Котляревського за високий професіоналізм, ефективне керівництво відділенням, відданість своїй справі, створення позитивного іміджу міста та з нагоди святкування Дня міста.

Руслан Москаленко, начальник відділення обліку мобілізаційної роботи – заступник начальника 1-го відділу Миргородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, зразкову військову дисципліну та з нагоди святкування Дня міста.

Ігор Субота, командир відділення, старший прапорщик служби цивільного захисту 6 державної пожежно-рятувальної частини 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Полтавській області за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у підтримання оперативної готовності підрозділу по виконанню завдань під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та з нагоди святкування Дня міста.

Юрій Пригода, начальник Комунального підприємства «Сарське» за сумлінну працю на користь територіальної громади спрямовану на забезпечення житлово-комунальних потреб населення та з нагоди святкування Дня міста.

Руслан Литовка, слюсар-сантехнік Комунального підприємства «Гадяч-житло за сумлінну працю на користь територіальної громади спрямовану на забезпечення житлово-комунальних потреб населення та з нагоди святкування Дня міста.

Сергій Торяник, слюсар аварійно-відновлювальних робіт цеху водопостачання Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства за сумлінну працю на користь територіальної громади спрямовану на забезпечення житлово-комунальних потреб населення та з нагоди святкування Дня міста.

Василь Хоменко, водій автотранспортних засобів Міського комунального підприємства «Комунсервіс» за сумлінну працю на користь територіальної громади спрямовану на забезпечення житлово-комунальних потреб населення та з нагоди святкування Дня міста.

Олексій Нога, слюсар з ремонту автомобілів Публічного акціонерного товариства «Гадячгаз».

Віталій Булига, тракторист-машиніст фермерського господарства «Юхименко Агро» за високий професіоналізм, відповідальність, багаторічну працю, відданість своїй справі та з нагоди святкування Дня міста.

Олександр Грабенко, керівник Гадяцького інтелектуального клубу «Магніт», організатор міських чемпіонатів з інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?».

Людмила Рубан, голова вуличного комітету мікрорайону «Підварок» за активну громадянську позицію, плідну працю на користь територіальної громади та з нагоди святкування Дня міста.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...