Нардепи, яких не випустили із літака у Полтаві, ймовірно, летіли у Гадяч

Поділитися новиною

В аеропорту «Полтава» не дозволили висадити пасажирів. Літак приземлився 3 вересня близько 11:30, розповів Суспільному заступник генерального директора установи Юрій Колісник.

Борт мав приземлитися без пасажирів, розповів заступник генерального директора установи Юрій Колісник. За його словами, про те, що у літаку будуть пасажири, представників аеропорту авіакомпанія “Windrose” не попередила. До приміщення летовища нікого не пустили. Дорогу до нього заблокували спецтехнікою. Екіпажу дозволили скористатися лише злітно-посадковою смугою. Судно простояло півтори години та вилетіло у бік Харкова.

“3 вересня коли ми прийшли на роботу, ми побачили, що тут стоїть великий автобус та джип. І ми зрозуміли, що літак буде, більш за все, з пасажирами. Потім я почав дзвонити в авіакомпанію, добиватися пояснень. Мені одразу сказали, що він без пасажирів, але потім, коли повітряне судно вилетіло, повідомили що там 12 пасажирів”,– говорить заступник генерального директора комунального підприємства аеропорт “Полтава” Юрій Колісник.

В авіакомпанії “Windrose” кореспондентам Суспільного відмовилися коментувати ситуацію телефоном, лише через офіційний запит.

За словами голови обласної адміністрації Олега Синєгубова, приймати пасажирів в аеропорту не можуть, бо відповідна ліцензія щодо цього призупинена.

“За нашою інформацією, на цьому борті була велика делегація народних депутатів. За нашою інформацією, люди прибували для того, щоб відвідати єврейський центр у місті Гадяч. Але поки ця інформація не підтверджена”, – говорить голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

З джерел наближених до обласної адміністрації, Суспільному стало відомо, що на борту перебували, зокрема, нардепи від політичної партії «Опозиційна платформа «За життя».

LIVE OFFLINE
track image
Loading...