Поширені міфи про вініри

Поділитися новиною

Якщо колись вініри були доступні лише обраним, наприклад, їх любили зірки шоу-бізнесу, то зараз скористатися цим винаходом стоматології може кожен охочий. Вони активно використовуються в естетичній стоматології, особливо у випадках, коли виправити дефекти в інший спосіб неможливо. Якщо ви хочете встановити вініри на зуби, то, напевно, вже стикалися з величезною кількістю різних думок, причому всі говорять кардинально різне. Ваше завдання — перевірити на достовірність кожне твердження, щоб не дати себе дезінформувати.    

У що точно не потрібно вірити, якщо записалися на встановлення вінірів? 

Оскільки багато винаходів і технологій стали доступними відносно недавно, далеко не кожна зацікавлена особа має повне уявлення про те, що це таке. Звідси — домисли і неправдиві твердження. 

Міф 1: є вініри, які не вимагають попередньої обробки зуба

Якщо вам пропонують подібне, то задумайтеся, яку якість роботи ви отримаєте за підсумком. Обробка потрібна хоча б для того, що за рахунок неї фіксувався вінір: встановити його інакше не можна. Однак грамотні фахівці в клініці «Оксфорд Медікал» зроблять так, щоб знявся найменший шар емалі. 

Міф 2: вініри шкодять зубам

Зубам шкодять відсутність належної гігієни порожнини рота, карієс і невирішені проблеми. Якщо ви звертаєтеся до перевірених фахівців, дотримуєтеся всіх рекомендацій і вибираєте якісні вініри, то, навпаки, вони тільки захистять ваші зуби. 

Міф 3: вініри допомагають виправити прикус

Дійсно, візуально вони приховують дефекти прикусу, однак вініри призначені тільки для естетичного результату. Якщо у вас є проблеми з прикусом, то вирішувати їх потрібно за допомогою брекетів. 

Керамічні вініри — доступний і безпечний спосіб отримати голлівудську посмішку для кожного. Не відмовляйте собі в задоволенні посміхатися на всі 32! Тим більше, це важливо, якщо ваша діяльність пов’язана з людьми, медіа або навіть ТБ. Не відкладайте запис до професіонала, адже чим раніше ви це зробите, тим краще. Почніть із консультації, якщо ще є якісь сумніви.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...