У Гадяцькій громаді неповнолітній на мотоциклі зіткнувся з поліцейською машиною

Поділитися новиною

26 травня 2021 року суддя Гадяцького районного суду, за участі законного представника неповнолітнього, розглянув адміністративну справу про притягнення до адміністративної відповідальності студента 1 курсу Миргородського ПТУ № 44, за ст. 1224, ст. 124 та ч.1,2 ст. 126 КУпАП.

Подія сталася 30 квітня 2021 року, о 23:00. Обвинувачений в с. Сари, керував мотоциклом LONCIN CR59, не маючи при собі полісу обов`язкового страхування (страхового сертифіката «Зеленакартка») і не маючи права керувати таким транспортним засобом. Під час здійснення обгону поліцейського автомобіля Рено Дастер, під керуванням патрульного поліцейського, який рухався з увімкненими проблисковими маячками синього та червоного кольору, не дотримався безпечного інтервалу і допустив зіткнення. Внаслідок ДТП транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень. Обвинувачений місце ДТП залишив.

Потім обвинувачений пояснив, що не отримував посвідчення водія, також не має страхового полісу. Зіткнення відбулося під час обгону поліцейської машини, коли остання змінила напрямок руху вліво. Із місця події він втік, бо злякався.

Мати неповнолітнього обвинуваченого пояснила суду, що із сином провела виховну бесіду. Запевнила, що буде контролювати поведінку сина і наглядати за ним.

Суддя визнав винним обвинуваченого та накласти на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 3400 гривень.

За матеріалами відкритих даних Єдиного державного реєстру судових рішень.

Фото ілюстративне.

1 коментар до “У Гадяцькій громаді неповнолітній на мотоциклі зіткнувся з поліцейською машиною

  1. Поліцейські “підрізали” водія мотоцикла і наклали на нього штраф тому що він не витримав інтервал під час руху. Велика подяка вищезгаданим поліцейським за те що не догнали хлопця і залишили його живим.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...