ГАДЯЦЬКІ МАЙСТРИНІ ПРАЦЮЮТЬ З ДУШЕЮ І ДЛЯ ДУШІ

hend mejd
Поділитися новиною

hend mejdРоботу руками завжди цінять вище, оскільки майстри вкладають душу у вироби. Від трендів не відстають і наші майстрині, створюючи ялинкові прикраси, іграшки та кондитерські вироби до Новорічних свят.

Із деякими з них ми поспілкувалися та дізналися, як створюються прикраси та де їх можна придбати.

Аліна Андрусь – створює в’язані іграшки з гіпоалергенних матеріалів: сніговиків та ляльок, а також інші іграшки. Розповіла, що раніше приймала участь у виставках району та області,  її роботи мали успіх навіть за кордоном. До прикладу, невелика колекція іграшок, створених Аліною, відправилась до Лондона. Замовити іграшки можна за телефоном 0665288406.

Аліна Андрусь

Аліна Андрусь 2

Світлана Хоменко розповіла, що чималу популярність перед Новим роком мають кондитерські вироби, створені у тематиці зимових свят. Печиво у формі ялинки, сніговика чи Діда Мороза можна замовити за телефоном 0668292708.

Світлана Хоменко 2

А от майстриня Аліна Шай – виконує новорічні іграшки з атласних стрічок, пінопласту, тканин різної фактури, шпагату та природніх матеріалів (шишки, каштани). Час виконання залежить від складності та кількості. Зробити замовлення за телефоном 0666167341.

Аліна Шай

Ознайомитися та придбати вироби, іграшки та прикраси ви також можете у Гадяцькому історико-краєзнавчому музеї.

Але у Гадячі є ще місця, де руками створюють красу.

До майбутнього свята розпочала свою роботу «Майстерня Святого Миколая» у Будинку дитячої та юнацької творчості. Керівники гуртків та вихованці завзято готуються: виготовляють у різних техніках ялинкові іграшки, сувеніри, подарунки та святкові листівки.

бдют2

Анжела Замотаєва.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...