У стаціонарі інфекційного госпіталю Гадяцької ЦРЛ перебуває 63 пацієнти

ковід лікарня 3
Поділитися новиною

ковід лікарня 3Продовжуємо вас інформувати про ситуацію із COVID-19.

Полтавщина знаходиться на четвертому місці в Україні за кількістю захворілих за добу, на першому місці Київ, на другому – Одеська область, на третьому – Запорізька. На 8 грудня, у Полтавській області зафіксували 916 випадків захворювання на COVID-19 – це рекордна кількість захворілих за добу в області від початку карантину. За даними РНБО, до цього в регіоні фіксували 789 випадків (28 листопада) , 708 випадків (1 грудня).

Станом на 8 грудня, згідно інформації директора КНП «Гадяцька ЦРЛ» Олександра Шаповала, у стаціонарі інфекційного госпіталю перебуває 63 пацієнти (35 із підтвердженим діагнозом і 28 із підозрою). З них 4 на апараті штучної вентиляції легень; 24 на підтримці дихання кисневими генераторами; ще 14 підтримують дихання кисневими балонами.

Кількість летальних випадків за весь період карантину – 14.

Загалом, кількість ліжко-місць інфекційного госпіталю становить 100 місць.

До речі, соціально відповідальний бізнес Гадяччини долучився до покращення матеріально-технічної бази КНП «Гадяцька ЦРЛ» для боротьби з Covid-19:

  • В.Нікітенко, передав для лікарні 10 балонів під кисень.

ковід лікарня 2

  • ТОВ «Транс-Сервіс»; ФОП Литвиновський С.М.; ПП «Новатор-Агро»; ПВКП «АСК» надали кошти для придбання балонів під медичний кисень;
  • ТОВ «Українська бурова компанія» виділили кошти для придбання засобів індивідуального захисту медичних працівників;
  • ТОВ «Діола-Д» виділило кошти на придбання матеріалів для спорудження прибудови у поліклінічному відділенні для очікування прийому хворими.

ковід лікарня 1

Про це повідомила адміністрація медзакладу у Фейсбук.

Оксана Кириченко.

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...