П’яна мати – голодна й брудна дитина

qCN7KLGbQDGCnwwaEOANog1
Поділитися новиною

qCN7KLGbQDGCnwwaEOANog120 листопада 2020 року суддя Гадяцького районного суду розглянув матеріали, які надійшли з Гадяцького ВП про притягнення до адміністративної відповідальності уродженки м. Гадяч, що знаходиться у відпустці по догляду за дитиною, за ч. 1 ст. 184 КУпАП.

Встановлений епізод

27.08.2020 року близько 11:30, обвинувачена ухилялася від виконання батьківських обов`язків щодо догляду своєї малолітньої доньки, а саме: перебувала в стані алкогольного сп`яніння, не доглядала за своєю донькою, яка постійно плакала, була голодна та брудна.

У судове засідання обвинувачена не з`явилася, про дату, час та місце розгляду справи їй повідомляли.

Вина обвинуваченої у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 184 КУпАП підтверджується також наступними доказами: протоколом про адміністративне правопорушення та іншими матеріалами, що містяться в справі.

У діях обвинуваченої вбачається склад правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 184 КУпАП.

При накладенні адміністративного стягнення судом враховується характер вчиненого правопорушення, особа правопорушника, ступінь її вини тощо.

На підставі викладеного, вбачаючи в діях обвинуваченої, як невиконання батьківських обов`язків щодо виховання синів, керуючись ст. 150 СК України, ст. ст. 33, 184 ч. 1, 283, 284 КУпАП суддя постановив притягнути обвинувачену до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 184 ч. 1 КУпАП, та накласти адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 85 грн.

Стягнути з обвинуваченої на користь держави судовий збір в розмірі 420,40 грн.

Анжела Замотаєва за матеріалами відкритих даних Єдиного державного реєстру судових рішень.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...