ХОЛОД, ВОЛОГІСТЬ ТА ПЛІСНЯВА – РЕЗУЛЬТАТ РОБОТИ КОМУНАЛЬНИКІВ

опалення
Поділитися новиною

опаленняЩорічно, з початком опалювального сезону, громадяни скаржаться на неякісне теплопостачання до квартир багатоповерхівок у Гадячі. Цей рік також не став винятком…

У мережі Інстаграм, у приватних повідомленнях, дописувачка поскаржилася на умови, в яких її родина проживає зараз.

koval_vladislava: «Доброго дня! У нашій квартирі завжди була тепла лише одна кімната (у другій кімнаті, кухні, ванній кімнаті – батареї завжди були холоднючі). У кінці минулого місяця приїжджали комунальники та провели ремонтні роботи, і тепер уже залишилась холодною лише ванна кімната, та нажаль й досі теплом там «не пахне». Працівники ЖКГ не знають, у чому причина, а ми повинні платити величезні платіжки за холодну і повну збитків квартиру, чи що? Минулого року через цвіль нам довелось викинули шафу, а також поцвіло ліжко та майже весь одяг! Цього року почалося те саме, тільки в іншій кімнаті. Ночі вже холодні, але батареї теплі лише до 10 вечора, а на ранок вода з вікон рікою стікає. І знову ж таки – запах вологості та цвілі… А я не хочу, щоб моя дитина цим дихала! Жителька будинку по вулиці Полтавська, 45».

На цей допис відреагували ті, хто, має таку ж проблему: «По вулиці Полтавська 43, ситуація така сама, бо котельня одна і та ж, батареї холоді, а вікна «плачуть»;

«Наніч опалення відключають і деякий час по батареям шумить холодна вода…»;

«На Полтавській 134, на Черемушках, все в плісняві, і це нам говорять, що топиться нормально, але за що ми платимо?»;

«Потрібно міняти систему опалення повністю, так як планувалося спочатку, під один вид батареї, а то зараз у кого чавунні, а в кого біметалеві. Потрібно ставити насоси на будинок, і хай ганяють воду – буде жара і економія».

Отже, не дивлячись на постійні нарікання з боку жителів міста, комунальники вже не один рік поспіль, не можуть налагодити систему мережі теплопостачання? А обов’язок забезпечення відповідної якості комунальної послуги покладається саме на виконавця такої послуги. І безумовно, сплачуючи за комунальні послуги, громадяни мають право отримати комфортні умови проживання.

Анжела Замотаєва.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...