КАПЛИЧКУ ВСТАНОВЛЯТЬ ЗА БЮДЖЕТНІ КОШТИ

001
Поділитися новиною

001Але про це ніхто не знає…

На початку жовтня, у розпал передвиборної агітації, у Малих Будищах відбулося освячення фундаменту каплички, яка зовсім скоро повинна була з’явитися поблизу оглядового майданчика «Десниця щастя». Жителі села не тямили себе від захвату – один з-поперед одного дякували кандидатам, які зібрались відбудувати історичну пам’ятку (старожили стверджують, що саме на цій горі колись розташовувався чоловічий монастир). Кандидати зібрали зустріч, залили фундамент і становили дерев’яний хрест, на місці якого пообіцяли поставити капличку…

А 28 жовтня, на сайті відкритих закупівель «Рrozorro» оголосили тендер на придбання міні-каплички очікуваною вартістю 49 тисяч 975 гривень. Замовник комунальне підприємство «ГАДЯЧЧИНА ТУРИСТИЧНА Гадяцької районної ради». Того ж дня тендер відбувся і визначили переможця. Ним став приватний підприємець із Сар Олександр Харадзе (директор ТОВ «Аватор-Груп», учасник і переможець багатьох бюджетних закупівель на Гадяччині. Капличку повинні доставити до 31 грудня цього року.

Не будемо стверджувати, але найімовірніше, цю капличку встановлять саме у Малих Будищах для «розвитку туристичної привабливості краю». І не важливо, за чий кошт втілиться ідея кандидата. Головне – голосно і вчасно пропіаритись.

Оксана Кириченко.

Фото використане як ілюстрація.

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...