КАНАЛІЗАЦІЙНІ СТОКИ НА ГОЛОВУ… ГАДЯЧАНАМ

пров
Поділитися новиною

провМешканці провулка Сумського, у Гадячі неодноразово зверталися до органів місцевого самоврядування з проханням вирішити проблемне питання наступного змісту: жителі будинку де раніше було кафе «Морозко» (пл. Соборна) десятиліттями утворювали смітник, скидаючи у ярок побутові відходи, пластик, скло, ганчір’я та ін.

Ми проводили суботники та докладали всіх зусиль для облаштування територію, прибирали сміття, садили дерева та ін. Однак на сьогоднішній день, мешканці двоповерхівки продовжують скидати непотріб нам «на голову». Та на цьому вони не зупинились – у ярок вивели каналізаційну трубу. Тепер всі стічні води течуть, через провулок Сумський, у річку Грунь. Проходячи по сходах, що прямують до нашого провулка з пл. Миру можна з точністю сказати, що хтось скористався унітазом, відкрив чи закрив воду, адже як раптово щось починає з труби текти, так і припиняє.

провулок

Під час спеки запах екскрементів та аміаку стоїть неймовірний. Це є порушенням всіх можливих санітарних норм. Не витримують постійний полив нечистотами й молоді сосни, висаджені жителем нашого провулку. І ми не єдині, хто потерпає від подібних «поливів», чомусь на всіх жителів ярків із високої гори можна плювати і не тільки. Те, що ми змушені дихати всім цим, просто жити в таких умовах вкрай обурює нас, але нікому до цього немає діла.

Ірина Трав’янко, голова вуличного комітету.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...