МИ – ЛЮДИ ПРОПОЗИЦІЇ

пропозиція
Поділитися новиною

пропозиціяМи не номенклатура й «еліта».

Ми не «коти в мішку» з «новими обличчями», для яких похід у владу – весела пригода без зобов’язань перед виборцями.

Ми не «технократи», які якісно, зі знанням справи закривають школи і лікарні, підвищують тарифи, продають землю.

Ми – конструктивна більшість українського суспільства.

Ми – люди пропозиції, професіонали із цінностями і принципами. Наші пропозиції засновані на знаннях, досвіді та пріоритеті суспільного блага, а не особистого збагачення.

Ми – представники місцевого самоврядування, які вміють розв’язувати проблеми там, де вони виникають.

Ми – жителі українських громад, які тримають на собі державу.

Ми закликаємо об’єднатися всіх людей доброї волі, які розуміють, перед якою страшною прірвою стоїть Україна. І юних мрійників, і людей зі шрамами, які знають, що таке життя і відчувають відповідальність.

Об’єднатися, щоб піднімати країну на ноги, «знизу вгору».

Почавши з місцевих виборів цієї осені.

Хто, як не ми, коли, якщо не зараз!

Ми не партія влади і не опозиція.

Ми – ПРОПОЗИЦІЯ.

 проп

ПАРТІЯ ПРОГРЕСИВНИХ ПРОФЕСІОНАЛІВ

МАНІФЕСТ «НАША ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ УКРАЇНИ»

ПРАВДА ПРО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ

Що чекає на Україну, де кожні дев’ять із десяти громадян безпросвітно бідні, кожні чотири із п’яти не мають заощаджень, а війна і бездарні реформи відняли у людей останнє?

Що чекає на Україну, де центральна влада підтримує великий бізнес, скорочуючи субвенції громадам на освіту, медицину, соціальне забезпечення?

Правда одна.

У нашої країни немає майбутнього, поки в ній панують тотальна несправедливість, бідність і хаос: панівний клас насолоджується безкарністю, а решта громадян позбавлені майже всіх прав і свобод – від права на рівність перед законом до прав на охорону здоров’я та гідний рівень життя.

ДЕРЖАВА «ЗНИЗУ ВГОРУ» – ЄИНИЙ ШЛЯХ ДО МАЙБУТНЬОГО

Немає сенсу міняти кадри у бардаку, який виник тридцять років тому в результаті розпаду радянської системи.

Три революції не змогли відірвати від годівниці кубло паразитів, сила яких – у круговій поруці кумівства та корупції. «Нові обличчя» просто вливаються у панівний клас.

І не можна скасувати олігархів і номенклатуру рішеннями органів державної влади, які у них під контролем.

Нам допоможе лише справжня соціальна революція – всі громадяни повинні стати новим «панівним класом».

А для цього історія знає лише один шлях: влада повинна будуватися «знизу вгору».

Державу треба поставити, нарешті, на ноги.

Це можемо зробити тільки ми разом.

ТРИ СВОБОДИ ДЕРЖАВИ МАЙБУТНЬОГО

СПРАВЕДЛИВІСТЬ: це свобода і рівність можливостей громадян, рівна винагорода за рівні діяння, від оплати праці до покарання за провину. Правила однакові для всіх.

ДОБРОБУТ: такий розподіл суспільних доходів і багатства, щоб усі громадяни були вільними від скрути, невігластва, страху втратити засоби для існування.

ПОРЯДОК: можливість громадян контролювати своє життя, брати участь в ухваленні рішень, свобода від насильства, беззаконня, несправедливого суду.

ЯК ЦЕ ЗРОБИТИ: ВЛАДУ – ГРОМАДАМ!

НАША ПРОПОЗИЦІЯ

– СУБСИДІАРНІСТЬ: чіткий РОЗПОДІЛ ПОВНОВАЖЕНЬ між прямою демократією громадян, місцевим самоврядуванням та державною владою. Проблеми слід розв’язувати там, де вони виникають, якщо тільки вони не стосуються всієї країни.

– ПРЯМА ДЕМОКРАТІЯ: щоденна участь громадян в управлінні громадою, контроль над владою через референдуми, громадські ради, збори та інші механізми на рівні громад і країни.

– РЕАЛЬНЕ САМОВРЯДУВАННЯ: передача повноважень – на рівень громад, від обрання мирових суддів і очільника муніципальної варти до контролю над екологією.

– ЄДНІСТЬ УКРАЇНИ: ЗАКОН, БЕЗПЕКА ТА СОЦІАЛЬНІ ГАРАНТІЇ. Центральна влада повинна опікуватися питаннями національної стратегії, законів та їх дотримання, безпеки і оборони, забезпечувати за допомогою субвенцій місцевому самоврядуванню рівний доступ усім громадянам до гідної медицини, освіти, соціального забезпечення.

– МОДЕРНІЗАЦІЯ І ПРОГРЕС: повернення природних багатств і стратегічних підприємств під контроль усіх громадян, управління цими активами через державно-приватне партнерство, наукова і промислова політика, реіндустріалізація – на рівні країни та громад.

«Пропозиція» – це альтернатива, це професіонали, це представники місцевого самоврядування, які знають, як розв’язувати проблеми там, де вони виникають.

«Пропозиція» – це ті, хто сподівається на себе, поки інші чекають допомоги від Заходу або Сходу.

«Пропозиція» – це ті, хто тримає на собі економіку країни, поки влада й опозиція обливають одна одну брудом.

«Пропозиція» не ділить українців на «правих» і «лівих», «лібералів» та «соціал-демократів», «західних» або «східних», «українськомовних» або «російськомовних». «Пропозиція» об’єднує у своїх лавах усіх відповідальних, компетентних і свідомих людей, готових діяти і змінювати країну на краще.

«Пропозиція» – це працююча більшість країни, це ми з вами.

Передвиборна агітація.  

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...