ЛІКАРНЮ ПЕРЕДАЛИ ГАДЯЦЬКІЙ ОТГ

kleine leute d bleistift und kontrolle 35704757
Поділитися новиною

kleine leute d bleistift und kontrolle 3570475729 вересня відбулася шістдесят шоста позачергова сесія міської ради сьомого скликання.На пленарному засіданні були присутні 18 депутатів із 26 обраних. Розглянули 2 питання.

На початку пленарного засідання, присутні вшанували пам’ять трагічно загиблих юнаків, які стали жертвами авіакатастрофи Ан-26 поблизу Чугуєва.

До порядку денного внесли та затвердили питання про ініціювання передачі до комунальної власності Гадяцької міської ОТГ цілісної частки статутного капіталу КП «Сервіс», Гадяцької райради та майна спільної власності територіальних громад Гадяцького району, яке знаходиться на балансі КП «Сервіс».

Також до комунальної власності Гадяцької ОТГ прийняли цілісний майновий комплекс КНП «Гадяцька ЦРЛ» Гадяцької районної ради.

На сесії стало відомо про підготовку проекту пам’ятного знаку «Землякам, що стали на захист України». Але будівництво не може фінансуватися за бюджетні кошти, тому постало питання про створення фонду збору коштів. Але хто його буде організовувати і коли почнеться будівництво поки не відомо.

У Гадяцькій ОТГ 163 учасники бойових дій, претендують на отримання ділянки для ведення індивідуального господарства. Площу в 20 га, в районі Гадяцького ліцею №4 у майбутньому буде розподілена, відповідно до містобудівного проекту. В зв’язку зі змінами деяких законодавчих актів, з наступного року ввійде в дію закон, що дозволить змінити цільове призначення земельної ділянки.

Анжела Замотаєва.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...