Першокласники Гадяцької міської ОТГ знову без нових парт

парти
Поділитися новиною

партиІсторія повторюється – відділ освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради не встиг закупити комплекти учнівських меблів для початкових класів «Нової української школи».

Нагадаємо, у 2018-му тендери на придбання 220 комплектів загальною вартістю 346500 грн. відмінили через те, що на участь подали менше двох пропозицій. Повторно їх оголошували кілька разів поспіль. У результаті договір на постачання комплектів меблів для першокласників уклали за кілька днів до початку навчального року. Тоді начальник відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міськради пояснював проблему тим, що виробники не передбачили такого різкого збільшення попиту.

6 липня 2020 року на сайті «Prozorro» оприлюднили інформацію про закупівлю парт одномісних антисколіозних з регулюванням висоти та стільців полозкових з регулюванням висоти . В аукціоні брали участь: ТОВ «ТОРГПОСТАЧ-ПЛЮС», ТОВ «Меблі-Техностиль», ТОВ «Меблева фабрика Прем’єра». В результаті переможцем визначили ТОВ «ТОРГПОСТАЧ-ПЛЮС», як учасника, який запропонував найнижчу цінову пропозицію. 17 серпня із ТОВ в особі директора Сергія Каменка уклали договір на загальну суму 303 тисячі 750 гривень (ціна за одиницю 1350 грн.). За умовами договору постачальник зобов’язувався до 21 серпня передати до навчальних закладів міста Гадяч та с. Біленченківка 225 комплектів меблів.

Проте, як виявилось згодом, на початок навчального року меблі у заклади освіти міської об’єднаної громади ще не надійшли.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міськради Станіслав Бутенко прокоментував ситуацію:

«На фабриках, де ТОВ збиралось придбавати комплектуючі, черга. Тому, переможець тендеру до початку навчального року не встигає передати меблі. Через це він звернувся до нас із проханням укласти додатковий договір і продовжити терміни постачання комплектів меблів до 30 вересня.

А першокласники поки будуть сидіти за партами для початкової ланки, тільки старого зразка.»

 ДОВІДКОВО

ТОВ «ТОРГПОСТАЧ-ПЛЮС» засноване 2 лютого 2017 року. Основний вид діяльності – роздрібна торгівля комп’ютерами, периферійним устаткуванням і програмним забезпеченням у спеціалізованих магазинах.

ТОВ є учасником 139 закупівель, переможцем у 102 закупівлях на суму 8.31 млн. грн., підписано 98 договорів на суму 6.60 млн. грн.

Станом на 10 серпня 2020 року його засновник і власник – Володимир Рудяк.

У судовому реєстрі 6 кримінальних проваджень, де ТОВ згадана у тексті.

Підготувала Оксана Кириченко.

 

До речі, 6 комплектів комп’ютерного обладнання для початкових класів «Нової української школи» навчальних закладів Гадяцької міської ОТГ у складі: ноутбук, мишка до ноутбука, мультимедійний проектор, екран до проектора, кронштейн до проектора, багатофункціональний пристрій, акустична система, ламінатор, кабель живлення, кабель мультимедійний також не придбали. Тендер оголосили ще 19 серпня, до 31 серпня чекали подання тендерних пропозицій. Але торги довелося відмінити через те, що ніхто не подав пропозицій.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...