Тітушка призначили та одразу звільнили з посади віцепрезидента федерації MMA в Київській області

Vadim Titushko 620x400
Поділитися новиною

Vadim Titushko 620x400Вадим Тітушко, який у травні 2013 році був одним із тих, хто напав на журналістів під час масових акцій в Києві, став віцепрезидентом Української федерації MMA в Київській області. Однак коли про це рішення стало відомо керівництву української федерації, його одразу ж скасували.

Інформацію про це призначення опублікувала Білоцерківська федерація змішаних єдиноборств на своїй сторінці в фейсбук. Та згодом повідомлення про це прибрали із соцмереж, пише “Трибуна“.

Після розголосу цієї інформації, Українська федерація змішаних єдиноборств одразу виступила із заявою, що вони скасували призначення Тітушка.

“На сьогоднішній день ця людина не має ніякого відношення до федерації UFMMA. Короткострокове призначення було зроблено на місцевому рівні, та скасоване одразу ж, як це стало відомо керівництву федерації”, – йдеться в повідомленні.

Вадим Тітушко потрапив на фото журналістів під час нападу на них у травні 2013 року під час акції “Вставай, Україно”. Тоді на учасників мирної акції напали спортсмени з Білої Церкви. Майстер рукопашного бою Вадим Тітушко побив журналістів Ольгу Сніцарчук і Влада Соделя. А його прізвищем стали називати найманих кримінальних елементів та провокаторів, які нападали на учасників акцій.

Після цього нападу Тітушко отримав три роки умовно.

Згодом Вадим Тітушко почав займатися тренерською діяльністю. А також працювати в одній з охоронних фірм Києва. Та вже у 2018 році його підозрювали у нападах та пограбуваннях у складі злочинної групи.

За даними “РБК-Україна“, зараз Тітушко перебуває під домашнім арештом. За словами представника Міністерства внутрішніх справ України Ярослава Тракала, йому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту ще в червні, потім його продовжили до вересня. Слідство у його справі про у розбої та викраденні автомобіля завершується, матеріали кримінального провадження готують для передачі в суд.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...