Трудовий контракт із О.Шаповалом не уклали. Конкурс проведуть повторно

ses57 2 4
Поділитися новиною

ses57 2 410 липня 2020 року у залі засідань районної ради  під головуванням Володимира  Нікітенка  відбулося друге пленарне засідання п’ятдесят сьомої сесії Гадяцької районної ради сьомого скликання. У роботі сесії взяли участь 26 депутатів районної ради із 34 обраних, повідомляють на сайті hadiach-rajon-vlada.org 

 До проєкту  порядку денного другого пленарного засідання   було внесено чотири  питання:

  1. Про укладання трудового контракту з Шаповалом Олександром Івановичем.
  2. Про внесення змін до районної комплексної  Програми  соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями, учасників АТО, мобілізованих та окремих пільгових категорій населення на 2013-2020 роки.
  3. Про внесення змін до районного бюджету на 2020 рік.
  4. Різне.

 Сесія розпочалася із питання «Про укладання трудового контракту з Шаповалом Олександром Івановичем», оскільки це питання залишилося нерозглянутим з  першого пленарного засідання.  

У результаті «За» укладання контракту проголосувало 14 депутатів, «Проти» – 9, «Утримався» -1 , не голосувало -2 депутати.  З результатами поіменного голосування можна ознайомитися на офіційному сайті Гадяцької районної ради за посиланням – Результати поіменного голосування.

Таким чином, рішення «Про укладання трудового контракту з Шаповалом Олександром Івановичем» не прийнято.

 Питання «Про внесення змін до районної  комплексної  Програми  соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями, учасників АТО, мобілізованих та окремих пільгових категорій населення на 2013-2020 роки »,  проєкт  рішення якого представив начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Віталій Тарасенко, прийнято одноголосно.  Слід зауважити, що зміни стосуються того, щоб до Програми та в Порядок проведення санаторно – куротного оздоровлення окремих категорій громадян додати категорію осіб з інвалідністю внаслідок війни з числа учасників бойових дій на території інших держав.

Також одноголосно прийнято зміни до районного бюджету на 2020 рік, із проєктом рішення якого виступила начальник  фінансового відділу райдержадміністрації Оксана Кулик. Зокрема,  затверджено такі зміни:

Доходну та видаткову частини  збільшено за рахунок іншої субвенції сільських бюджетів   на суму   117,600 тис.грн.

По комунальному підприємству “Гадяччина туристична” Гадяцької районної ради зменшено  видатки шляхом перерозподілу коштів на суму – 85,000 тис грн. з оплати послуг.

По комунальному некомерційному підприємству “Гадяцька ЦРЛ”   збільшено видатки на суму   59,600 тис грн.:

  • шляхом перерозподілу коштів на суму + 30,000 тис.грн. на придбання ІФА-тестів;
  • за рахунок субвенції Лютенської сільської ради в сумі  + 29,600 тис грн. на забезпечення інсулінами хворих громади.

По комунальному некомерційному підприємству «Гадяцький ЦПМСД»  збільшено  видатки на суму +  15,000 тис.грн.  

  • шляхом перерозподілу коштів + 7,000 тис.грн. для придбання вакуумних систем для забору крові на проведення імуноферментного аналізу на наявність коронавірусної хвороби COVID-19

     –   за рахунок субвенції Книшівської сільської ради в сумі  + 8,000 тис грн. на придбання запчастини до автомобіля та матеріалів для ремонту вигрібної ями.

По установах освіти    збільшено  видатки  на суму  + _215,000_ тис.грн.

– шляхом перерозподілу коштів + 155,000 тис.грн. для придбання будівельних і господарських матеріалів на поточний ремонт Веприцької ЗОШ та придбання котла;

– за рахунок субвенцій Мартинівської та Лютенської сільських рад 60,000_ тис.грн. на реалізацію проєктів шкільного громадського бюджету:  придбання інтерактивного комплексу.

По сектору культури, молоді та спорту зменшено видатки на суму – 107,000 тис грн. шляхом перерозподілу коштів районного бюджету з оздоровлення та відпочинку дітей у зв’язку з пандемією коронавірусу і запровадженню  карантинних обмежень та відсутністю рішення про відкриття літніх таборів.

         По управлінню соціального захисту населення  за рахунок субвенції Краснолуцької сільської ради збільшено  видатки в сумі + 20,000 тис грн. на оплату послуг з оформлення права власності на житло, земельну ділянку дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування, особам з їх числа відповідно до Постанови КМУ від 26 червня 2019 року № 616 «Порядок та умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа».

Такі зміни прийнято до районного бюджету.

П’ятдесят сьому сесію Гадяцької районної ради оголошено закритою.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...