Мережеві сховища NAS Synology

200257 2
Поділитися новиною

200257 2Зараз компанія Synology, початок діяльності якої припав на 2000 рік, має шість філіалів і декілька сотен офіційних торгових представників, розкиданих по всій земній кулі. До теперішнього часу в світі встановлено більше 6 млн. Одиниць продукції, випущеної під брендом Synology. Вона включає в себе багатий асортимент високотехнологічних апаратів, створених на базі інноваційного програмного забезпечення.

Мережеві системи зберігання даних NAS (абревіатура означає Network Attached Storage) – один з найбільш вдалих і затребуваних продуктів підприємства Synology. Найуспішніші і відомі професіонали в області інформаційних технологій довіряють високій якості і надійності мережевих NAS-сховищ, розроблених цим виробником.

Компанія-виробник Synology пропонує ринку мережевої апаратури багатофункціональні і потужні NAS-сервери з колосальною продуктивністю. Сьогодні NAS-накопичувачі Synology – одні з найбільш продаваних і популярних девайсів не тільки серед українських споживачів, але і у всіх країнах світу.

Як працюють мережеві сховища NAS Synology

Мережеві NAS-сервери Synology – високоінтелектуальні прилади, за допомогою яких можна збирати і накопичувати великі обсяги інформації. Ці системи підходять для зберігання як персональних відомостей – сімейних фото- і відеофайлів, фільмів, музики, так і серйозної виробничої документації – звітів, бізнес-планів, баз даних співробітників. NAS-сховища Synology легко підключаються не тільки до домашньої, але і до промислової локальної мережі, тому їх можна використовувати і для особистих цілей, і для вирішення масштабних корпоративних завдань.

До зібраної на мережевому накопичувачі інформації можливий доступ за допомогою інтернет-браузера або мобільного додатка. Сервери NAS Synology пропонують безліч різноманітних онлайн-сервісів, призначених для взаємодії і зберігаються на пристрої файлами через інтернет.

200257 1

Чому варто придбати NAS-сервер Synology

Зрозуміло, що можна збирати свої дані на знімних накопичувачах або в загальнодоступних хмарних рішеннях. Однак це не завжди зручно. Накопичувач має обмежений обсяг; пристрій може загубитися або зіпсуватися, і тоді на жорсткому диску файли пропадуть. До того ж ними не можна користуватися дистанційно. А на віддалені сервери доведеться передплатити веб щомісяця за неї платити. Тому NAS-накопичувачі Synology – відмінна альтернатива вбудованої або знімною пам’яті цифрового пристрою, а також хмарним рішенням.

В Україні NAS-сховища, випущені під цим брендом, вигідно купити можна в інтернет-магазині Комтрейд. Ця торгова компанія є офіційним дилером виробника Synology. Це означає, що магазин несе повну відповідальність за представлений в ньому товар, і саме тут вся продукція Synology супроводжується гарантійної документацією від виробника. Якщо ви вирішите придбати накопичувач NAS, або мережеві фільтри в компанії Комтрейд, то можете не сумніватися в його відмінній якості та довговічності.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...