День молоді

Соснівська загальноосвітня школа І ІІ ступенів
Поділитися новиною

Соснівська загальноосвітня школа І ІІ ступенівСеред тисяч інших свят саме це – унікальне та неповторне, адже саме такою для всіх нас є молодість. Це чудовий відрізок життя, в якому присутнє перше кохання, злети та падіння, перші самостійні рішення, досягнення та досвід. Це та натхненна пора, коли маленькі перемоги можуть стати запорукою життєвого успіху.  Молодість — це світанок життя, це романтика, радість, світлі мрії про майбутнє, молодечий запал.

День молоді: історія

До речі, 7 лютого 1958 року в СРСР був заснований День радянської молоді і відзначався він також в останню неділю червня.

Цього року українська молодь відмічатиме своє свято 28 червня.

Традиції Дня молоді. 

В Україні існує більше тисячі молодіжних організацій, які підтримуються державою.

Також у цей день традиційно проходять святкові заходи, організовані за підтримки влади.

На жаль, цього року всі масові заходи скасовані в зв’язку з пандемією. Та сподіваємося, що молодь все ж зможе весело відзначити цей день, не порушуючи карантинних обмежень.

До речі, в Україні до молоді відносять громадян у віці від 18 до 35 років, а це близько 22% населення країни.

Свято в інших країнах

Крім України свято молоді в червні також відзначають у Білорусі, Росії, Узбекистані, Південній Осетії. А ще існує Міжнародний день молоді, який встановлений ООН 12 серпня, Всесвітній день молоді – 10 листопада, Міжнародний день солідарності молоді – 24 квітня.

Вітаємо нашу молодь зі святом, бажаємо завжди залишатися сильними духом, готовими до нових звершень та перемог, ніколи не здавайтеся, наполегливо вчіться, працюйте над собою. Попереду у кожного з вас ще довга життєва дорога, на якій потрібно буде зробити не один вибір. І хай кожен ваш вибір буде вдалим. Нехай ваша діяльність, не дивлячись на негаразди, війну і економічні кризи допоможе Україні долати не легкий шлях до прогресу і процвітання. Завдяки вам наша країна зможе стати дійсно сильною та непереможною.

Ручківська ЗЗСО І ІІ ступенів

Розбишівська ЗОШ І ІІІ ступенів

«БМ»

Фото із відкритих сторінок у соцмережі Фейсбук.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...