Як вибрати спідницю, спираючись на фасон та особливості фігури?

http www.bazarmedia.info
Поділитися новиною

http www.bazarmedia.info Носять спідниці всі дівчата, не зважаючи на вік. Головне правильно підібрати фасон такого предмету гардеробу. Саме в такому випадку можна виглядати справжньою королевою. Для того, щоб підібрати правильно спідницю, потрібно знати декілька невеличких таємниць, які будуть дуже в нагоді під час придбання такого предмету одягу. Потрібно відзначити, що подібні особливості буду в пригоді і для того, щоб придбати шорти. Вони не дуже складні, тому запам’ятовуються дуже легко.

Фасон та довжина спідниці відповідно особливостей фігури

Насправді, на сьогоднішній день пропонується достатньо велика кількість різноманітних спідниць — це:

  • міні;
  • спідниця-олівець;
  • А-силует;
  • міді та інші.

Кожний вид має свої особливості, які потрібно враховувати під час вибору тої чи іншої моделі.

Міні-спідниці

Такий вид характерний тим, що її поділ закінчується значно вище коліна, більша частина ніг відкрита.

Такий вид спідниці сідає прямо по фігурі, а це значить, що вона не зможе приховати якісь недоліки, якщо вони є. Особливо це стосується району стегон. Доречно вона буде виглядати на молодих та струнких дівчатах, які не мають проблем з зайвою вагою, а також є власницями прямих та гарних ніг. Для дівчат, які відрізняються високим зростом, вона буде робити тіло непропорційним, тому зловживати такими луками не потрібно. Але для низького та середнього зросту це буде доволі гарно і привабливо.

Спідниця-олівець

Найчастіше такий фасон має довжину до коліна. Особливість її пошиву полягає в тому, що донизу вона дещо вужча, лягає по фігурі.

З однієї сторони така довжина досить вдала. Тому що вона прикриває верхню частину ніг, та може тим самим приховати деякі недоліки. Та з іншої сторони викрої такої спідниці полягають в її обляганні по фігури, тому для жінок з широкими стегнами вона буде виглядати не досить вдало, через те, шо буде робити їх візуально ще більшими.

А-силует

Зовнішній вигляд такої спідниці нагадує трапецію. Вона достатньо вузька біля стегон, та досить широка донизу.

Такий фасон буде вдало виглядати на жінках з різними типами фігури. Досить вдало буде виглядати на фігурі — перевернутий трикутник, вона зможе візуально зробити нижню частину тіла ширшою, та вирівняти пропорціональність верху та низу. При широких стегнах вона також буде вдалим варіантом. Через те, що пояс спідниці лягає прямо на талію, а форма спідниці вільна, то вона приховує подібний недолік, та зробить жінку більш стрункою. Спідниці А-силуету є різні за довжиною: до коліна, нижче коліна. І якщо дівчина досить низького зросту, то краще не вибирати довжини нижче коліна. Така модель провокує візуальне зменшення і так не досить високого росту.

Довжину такої спідниці слід обирати, спираючись на особливості ніг, якщо вони достатньо прямі, то можна віддати вибір на користь недосить довгого варіанту, і навпаки. Через те, що така спідниця зробити нижню частину фігури досить важкою, то під час підбору верхнього одягу, слід віддати перевагу речам по фігурі, та взуттю на підборах. Це зробить образ більш гармонійним.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...