Біля квартири голови Зіньківської РДА вибухнула граната

regnum picture 1559704833259239 normal
Поділитися новиною

regnum picture 1559704833259239 normalЯк стало відомо із власного джерела, сьогодні, 8 травня, біля помешкання голови Зіньківської райдержадміністрації Геннадія Хорошуна, приблизно о 8 годині ранку вибухнула граната. Вибух стався коли голова РДА виходив зі своєї квартири.

 Із слів постраждалого, усе сталося коли він виходив із квартири. Почувши хлопок, він зорієнтувався і швидко закрив двері. Тому потерпілих немає.

Щойно стався вибух голова РДА викликав поліцію. 

Як прокоментував ситуацію речник Нацполіції у Полтавській області Юрій Сулаєв, територію досліджують працівники вибухотехнічної служби та слідчо-оперативна служба. Правова кваліфікація буде надана після завершення роботи слідчо-оперативної групи.

Депутат ВР Олег Кулініч написав на своїй сторінці у Фейсбук:

“Сьогодні у Зінькові трапився дуже тривожний для суспільства інцидент: біля дверей квартири голови зіньківської райдержадміністрації Геннадія Хорошуна вибухнула, за попередніми даними, світлошумова граната.

За місцем проживання голови РДА, на вхідних дверях квартири невідомими була встановлена розтяжка з даною гранатою. Правова кваліфікація цих дій – це компетенція правоохоронних органів. Але це можна сприймати і як погрози, пов’язані з професійною діяльністю, і як намагання залякати особисто голову РДА та місцевих мешканців, і як загальну спробу дестабілізувати ситуацію в місті та районі. Тому цей інцидент однозначно потребує якнайшвидшого розслідування і відповідного реагування.”

РДА

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...