У Гадячі вимагали відкриття ринку

97086761 571192136845435 8236866251381538816 n
Поділитися новиною

97086761 571192136845435 8236866251381538816 nСьогодні, 8 травня, перед входом у «критий» ринок на Великому кругу, продавці, які до карантину торгували на ринку та за його межами зібрались, щоб обговорити відкриття ринку.

На мирне зібрання запросили мера міста та правоохоронців.

Люди просили відновити роботу ринку і дати можливість їм працювати. Усі згодні дотримуватись карантинних обмежень – облаштувати робочі місця на території ринку згідно вимог МОЗу, придбати антисептики та маски, дотримуватись дистанції… Але вислухати їх було нікому – міський голова не з’явився, не прийшли і представники адміністрації ринку та Держпродспоживслужби.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

У Гадячі вимагали відкриття ринку Сьогодні, 8 травня, перед входом у «критий» ринок на Великому кругу, продавці, які до карантину торгували на ринку та за його межами зібрались, щоб обговорити відкриття ринку. На мирне зібрання запросили мера міста та правоохоронців. Люди просять відновити роботу ринку і дати можливість їм працювати. Усі згодні дотримуватись карантинних обмежень – облаштувати робочі місця на території ринку згідно вимог МОЗу, придбати антисептики та маски, дотримуватись дистанції… Але вислухати їх було нікому – міський голова не з’явився, не прийшли і представники адміністрації ринку та Держпродспоживслужби. Правоохоронці також не поспішали на зібрання – кілька разів патрульне авто проїздило повз, поки нарешті не зупинилося. Певний час вони стояли осторонь, але згодом підійшли, порадили свої претензії озвучувати конкретно відповідальним особам. Тільки так акція матиме сенс. Мирне зібрання тривало близько години. Потім учасники потроху розійшлися. Але попередили, що найближчими днями підуть прямо до міської ради. А якщо їх і далі не слухатимуть – повернуться до роботи не дивлячись на штрафи і обмеження.

Публикация от BazarMedia (@bazarmedia_ua)

Правоохоронці також не поспішали на зібрання – кілька разів патрульне авто проїздило повз, поки нарешті не зупинилося. Певний час вони стояли осторонь, але згодом підійшли, порадили свої претензії озвучувати конкретно відповідальним особам. Тільки так акція матиме сенс. Мирне зібрання тривало близько години. Потім учасники потроху розійшлися. Але попередили, що найближчими днями підуть прямо до міської ради. А якщо їх і далі не слухатимуть – повернуться до роботи не дивлячись на штрафи і обмеження.

“БМ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...