Нелюди викинули з авто хворого пса

собака 2
Поділитися новиною

собака 2Минулого тижня в групі «Бесідка Петрівсько-Роменської громади» у Фейсбук оприлюднили фото автомобіля із дописом: 

«Номер автомобіля 880-16СК, синій ВАЗ 2106, наклейка «Шумахер», а насправді… На узбіччі відразу за Оснягами з нього викинули собаку в мішку!  Прошу максимально поширити. І якщо хтось знає власника автомобіля, повідомити. Таких потрібно карати!»

На допис миттєво відреагували волонтери районної організації ГО «Врятуйте наші душі» – поїхали на вказане місце і знайшли нещасного собаку. На вигляд йому орієнтовно рік. Був у зав’язаному мішку, а на шиї – відкрита гнійна рана від нашийника, який давно врізався у шию…

Мабуть, нічого кращого, аніж викинути непотрібного і хворого пса і цим приректи його на вірну смерть, горе-господарі не змогли. Тому за лікування Лакі (саме так назвали собаку, в перекладі з англійської «Щасливчик») взялися волонтери: зняли нашийник, зрізали забруднену шерсть, промили рани, видалили кліщів. Пес був настільки радий тому, що його врятували, що навіть заснув під час процедур.  

На сьогодні Лакі знаходиться на лікуванні у волонтера Марини Сахно. Благодійні кошти на його лікування можна надсилати на картку «Приватбанку» 5168 7427 2791 5823 (власник Леся Паладич) із позначкою «Лакі». 

P.S. Просимо правоохоронні органи відреагувати на публікацію – знайти і покарати винних за жорстоке поводження з тваринами.

«БМ»

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...