Лаються і конфліктують: поведінку депутатів Гадяцької райради розгляне комісія

8651003cf3f71e372d2edc48cab5ece1
Поділитися новиною

8651003cf3f71e372d2edc48cab5ece19 квітня у залі засідань Гадяцької районної ради відбулася 56 сесія районної ради.

 У “Різному” виступив голова Краснолуцької ОТГ Віктор Романенко, який розповів про конфлікт із депутатом районної ради Миколою Грицаном:

“Конфлікт стався через земельну ділянку, яка знаходиться у комунальній власності Краснолуцької сільради. Раніше ця земля належала ФГ “Колос”, а в 2019-му була передана до ОТГ. 

Коли заїхала техніка обробляти цю ділянку, я викликав правоохоронців. Приїхав і М.Грицан. Він ображав працівників поліції, мене, старосту Малопобиванської сільради. Погрожував.

Прошу, щоб начальник Гадяцького ВП з відповідальністю поставився до розгляду цієї справи і дав адекватну оцінку діям цього чоловіка. Ваважаю, що своїми діями він дескридетував депутатський корпус і все місцеве самоврядування, бо під час конфлікту неодноразово посилався на те, що він депутат.

Звернення у поліцію я написав, усі інші працівники, які були присутні під час конфлікту, написали рапорт.” 

Керуюча справами виконавчого апарату районної ради Валентина Пирогова розповіла про неприємний інцидент із депутатом Олександром Сіриком, який у телефонній розмові після запрошення на сесію вилаявся в адресу виконавчого апарату та голови районної ради:

“…Коли ми запрошували на сесію нас всіх образив – сказав, що ми усі дебіли, бо не в той час збираємося. А ще, виявляється, ми повинні були забезпечити його і його праівників дезрозчинами і масками…”

Обидва інциденти депутати вирішили розглянути на засіданні постійної комісії районної ради з питань місцевого самоврядування, забезпечення законності і правопорядку, депутатської діяльності та етики, зв’язків із засобами масової інформації.

“БМ” за інформацією сайту Гадяцької райради.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...