Вибори близько? Гадяцькі політики піаряться на коронавірусі

відчайдушний піар1 копия
Поділитися новиною

відчайдушний піар1 копияДе два українці – там три гетьмани. І так у всьому. Особливо у політиці. Ми дуже сподівались, що перед спільною загрозою, бодай на період карантину та поширення епідемії, принаймні на Гадяччині, політики «місцевого» розливу стримають свої амбіції. Але марно.

У перші дні карантину із тимчасового затишшя з’явився екс-голова Гадяцької РДА Олексій Матюшенко разом із «командою» – за збігом обставин вони побували у всіх районних центрах 151-го виборчого округу і, мотивуючи добрими справами, урочисто, на камеру, вручили центральним районним лікарням маски індивідуального захисту та дезрозчини для обробки рук.

відчайдушний піар1

Згодом до благодійності, яка «не має політичного забарвлення», долучились депутат Гадяцької районної ради Віктор Оробей та депутат Гадяцької міської ради Олег Боцула, які за ініціативи депутата Полтавської обласної ради Анатолія Попельнюха, але за кошти активу ПП «Рідне місто», передали засоби індивідуального захисту працівникам КНП «Гадяцька ЦРЛ». Чи це погано? Навпаки, дуже добре, вчасно і заслуговує подяки.

відчайдушний піар2

Ще далі пішов голова Гадяцької районної ради Володимир Нікітенко, який організував масштабне відеоінтерв’ю, в якому більш детально розповів куди і скільки. Тут вже мова йде не «про копійки», а про тисячі та ще й в іноземній валюті: як мешканець Гадяцького району, виділив по 50 тисяч гривень для ЦРЛ і ПМСД і перерахував 27500 доларів на придбання апарату ШВЛ (штучної вентиляції легень).

Безымянный

Від жителів усієї Гадяччини, незалежно від політичних уподобань, мети та амбіцій, дякуємо кожному з вас. Але просимо нарешті навчитись робити добрі справи тихо, без піару. Так, як це роблять прості гадячани та жителі району, малі підприємці та бізнесмени.

Проте просити місцевих політиків об’єднатись задля добрих справ і спасіння жителів міста та району – не будемо. Марна справа. Піар понад усе.

Олександр Товстий.

Фото взяті із вільного доступу у Фейсбук-спільноті «Цікавий Гадяч» та на сторінці тижневика «РІДНЕ МІСТО ГАДЯЧ» і Гадяцька районна рада у Фейсбук, .

3 коментарі до “Вибори близько? Гадяцькі політики піаряться на коронавірусі

  1. Вішати їх треба на майдані! Щоб другі боялися Красти..

  2. Матюшенко і команда.разом со своїми шестьорками шаріком і ужом затівають переворот.наворовані гроші заканчуються.і земля ще є неосвоєна.перед законченням реформи децентрализациї планірують для своїх дуп керівні посади.вже зажралися но ще не нажралися.

  3. Добрі справи керівника не забуваються людьми тоді,коли вони проводяться щодня. А що залишив Матюшенко після себе в районі ? 1.Найжахливі дороги в Полтавській області; 2.Знищене тваринництво в районі;3.Хижацький дерібан землі;4.Вседозволенність на рівні “князька” місцевого значення.
    А наш район завжди був на високому соціально-економічному рівні в області.Прикро,що такі горе-керівники не забувають про себе,а забувають про людей.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...