На Книшівському шлюзі з’явився «директор»

шлюз
Поділитися новиною

шлюзПро це телефоном повідомили книшівчани. Кажуть, що віднедавна на шлюзі постійно знаходяться кілька осіб, один із них називає себе директором. Саме він надає усім рекомендації, що можна робити на території, а що заборонено.

Ми вирішили розібратись, хто ці люди і що вони там роблять. Виявилось, що жителі села трішки не вірно зрозуміли ситуацію. Зі слів голови Великобудишанської ОТГ Віталія Луценка, книшівський шлюз-регулятор із грудня 2019 року знаходиться в оренді у ТОВ «Гідроенергоресурс», яке планує будувати там міні-гідроелектростанцію. Наразі розпочато капітальний ремонт шлюзу.

Нагадаємо, 21 серпня 2017 року керівники району разом із директором ТОВ «Гідроенергоресурс» уклали договір-суперфіцію на будівництво ГЕС на Книшівському шлюзі-регуляторі. Подібні міні-ГЕС ТОВ будує на території Полтавщини у Вакулинцях, Великій Багачці та Нижніх Млинах.

Раніше Полтавське обласне управління водних ресурсів повідомляло, що київська фірма має всі необхідні документи для будівництва гідроелектростанції.

Оксана Кириченко.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...