Гадячани погодились сплатити за місця загального користування

КАРТИНКА ЗАГАЛЬНА
Поділитися новиною

КАРТИНКА ЗАГАЛЬНА12 березня 2020 року Гадяцький суд розглядав у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовною заявою КПТГ «Гадячтеплоенерго» до трьох осіб про стягнення заборгованості за опалення місць загального користування за період з жовтня 2016 року по квітень 2019 року.

20 грудня 2019 року ухвалою Гадяцького районного суду відкрито провадження по справі в порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін. А 11 березня 2020 року між позивачем та відповідачами подано суду спільну заяву про затвердження мирової угоди наступного змісту:

«Ми, КПТГ «Гадячтеплоенерго», в особі директора О.Гавриленка, який діє на підставі Статуту, та особи, які є сторонами у справі про стягнення заборгованості за опалення місць загального користування за період з жовтня 2016 року по квітень 2019 року, уклали на підставі ст.207 ЦПК України Мирову угоду, за якою відповідачі зобов`язуються погасити, вказану у позовній заяві суму заборгованості у розмірі 6816,81 грн протягом трьох місяців рівними частинами щомісячно до 30 числа місяця, починаючи з квітня 2020 року, а позивач із моменту підписання цієї Мирової угоди та у випадку належного її виконання не матиме жодних майнових претензій до відповідачів з приводу заборгованості за опалення місць загального користування за період з жовтня 2016 року по квітень 2019 року, погашення якої є предметом цієї Мирової угоди».

Сторони, будучи належним чином повідомлені про розгляд справи, в судове засідання не з`явились, надали заяви, в яких просили затвердити мирову угоду за їх відсутності та розподілити судові витрати. Суд, дослідивши матеріали справи, зміст мирової угоди, прийшов до висновку, що заява про затвердження мирової угоди підлягає задоволенню.  

Відповідачі визнали, що їх заборгованість за опалення місць загального користування за становить 6816,81 грн, і гарантували її сплатити.

Підготувала О. Кириченко за матеріалами відкритих даних Єдиного державного реєстру судових рішень

LIVE OFFLINE
track image
Loading...