За минулу добу на Полтавщині було 37 пожеж на відкритих територіях та одна в лісі

Screenshot 20200329 163656 Chrome
Поділитися новиною

Screenshot 20200329 163656 Chrome28 березня вогнеборці з підрозділів Полтавського гарнізону ДСНС України ліквідували 37 пожеж на відкритій території та 1 лісову пожежу, повідомляють в ГУ ДСНС  Полтавщини. 

Горіння зафіксовані у містах Полтава, Горішні Плавні, Лохвиця, смт. Шишаки,  Лубенському, Оржицькому, Котелевському, Полтавському, Миргородському, Кременчуцькому, Решетилівському, Козельщинському, Глобинському, Гадяцькому, Лохвицькому, Великобагачанському, Кобеляцькому, Чутівському районах.

Внаслідок займань було знищено понад 93 га сухої рослинності й очерету.

Якби не рятувальники, то могли вигоріти 110 гектарів лісового масиву.

Головне управління ДСНС України у Полтавській області звертається до громадян з приводу обережного поводження з вогнем! Не спалюйте сміття на городах та суху траву на відкритих територіях. Ці необдумані дії вкрай небезпечні, що приводять до виникнення пожеж у приватних житлових, господарських спорудах та на дачних садибах. Трава та сміття легко займаються від сірника або недопалка, а полум’я швидко розповсюджується на значні території.

Якщо під час відпочинку на природі, або знаходячись на присадибній чи дачній ділянці помітили безупинне розповсюдження вогню – негайно повідомте до пожежно-рятувальної служби за номером «101».

LIVE OFFLINE
track image
Loading...