До боротьби з загрозою поширення коронавірусної інфекції буде залучено студентів-медиків

20200225172024 3204
Поділитися новиною

20200225172024 3204МОЗ України закликало до співпраці підпорядковані заклади вищої медичної освіти.

“Ми будемо залучати, зокрема, інтернів, які нині перебувають на заочному циклі навчання, а також студентів 5 і 6 курсів. Закликаємо студентів зв’язатися з відповідальними особами в медичних університетах, вийти й допомогти медикам на місцях рятувати життя українців”, – про це під час брифінгу заявив заступник Міністра охорони здоров’я, Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Міністерство хорони здоров’я Укрїни також звернулося до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з проханням делегувати фахівців епідеміологічного профілю в епідбригади, створені на базі лабораторних центрів МОЗ.

3 коментарі до “До боротьби з загрозою поширення коронавірусної інфекції буде залучено студентів-медиків

  1. А чому не депутатів, та представників владних державних установ за якими зберглася зарплата?
    На їх зарплату витрачаються сотні мільйонів гривень з наших з вами податків. 1,5 мільйона владних працівників, їм би було б доречно побути ближче до свого народу і стати власним прикладом для цих студентів. І почати з тих депутатів, міністрів ітд. , які мають найвищу зарплату. Чому вони не пишуть відпусток за власний рахунок? Верхівка влади продовжує далі отримувати зарплати близько 50-300 тисяч грн в місяць, за те що зараз нічого не робить.
    Нехай самі стають волонтерами або йдуть з влади, а то тільки шукають крайніх. Тепер тільки коронавірусом будуть прикриватися від всіх проблем. Залякали народ через свої ЗМІ, тепер ним простіше буде управлять, а самі, як всі попередники продовжують наживатися по повній.

  2. Вся Україна значить сидить вдома за свій рахунок, а всі що працюють на державу (владні установи) отримають зарплату, тобто мають оплачувану відпустку за те що, як завжди нічого не роблять.
    А тепер шукають чиїми б руками робити свою роботу, тобто шукають слуг.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...