«ІнТайм» не працює

Безымянный
Поділитися новиною

БезымянныйУже кілька тижнів клієнти кур’єрської служби доставки «ІнТайм» скаржаться, що не можуть отримати свої посилки і гроші, відправлені накладним платежем. Також досить багато затримок документів із візових центрів – папери «застрягли» на складі служби. Подробиці далі.

Кілька тижнів тому в соціальних мережах і на сайтах із відгуками почали з’являтися повідомлення про те, що «ІнТайм» не віддає гроші за накладними платежами і не доставляє посилки. Сама ж служба при цьому відповідала лише частині користувачів.

Згодом у закритих чатах підприємців з’явилася інформація про те, що компанія збанкрутувала:

«Хто відправляє «ІнТаймом» – компанія банкрут, посилки не доставляють і не повертають, аналогічно щодо грошей і наложки . У понеділок звільняють усіх працівників, якщо відправляли сьогодні – забирайте, поки не втратили», – пишуть у чаті.

На офіційній сторінці в соціальних мережах служба доставки перестала відповідати клієнтам, які виставляють фото закритих відділень і пишуть відгуки в коментарях:

«Сказали, що всі центральні склади опломбовані, і неясно, що буде. Оператори самі дізналися тільки вчора ввечері. Кажуть, що компанія банкрут, а їм сказали, що вони працюють тільки до понеділка, а в понеділок всіх звільнятимуть», – пишуть користувачі.

Спочатку на офіційному сайті компанії опублікували повідомлення про те, що відбувся технічний збій інформаційної системи. У зв’язку з цим деякі сервіси компанії були недоступні. Проте згодом прес-служба компанії повідомила, що збанкрутувала і в зв’язку з цим зупинила магістральну логістику та змушена закрити частину відділень. Відділення у Гадячі також не працює. Доставку відправлень пообіцяли виконати через інші логістичні служби-конкуренти.

«БМ»

Фото із google.com/maps

 «Інтайм» – логістична компанія, заснована в 2002 році. Доставляла посилки по всій Україні і за її межами.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...