День весілля раз на чотири роки: скільки пар одружилося 29 лютого у Гадячі

04 Вниз вправо Одруження на Валентина
Поділитися новиною

04 Вниз вправо Одруження на ВалентинаРаз на чотири роки у закоханих усього світу з’являється унікальний шанс – зареєструвати свій шлюб 29 лютого. Вважається, що цей день, котрий випадає тільки у високосний рік, є винятковим. Особлива дата служить оберегом для наречених та сприяє зміцненню стосунків і взаєморозумінню.

«Кожна закохана пара бажає організувати незабутнє весілля, яке відтворить вир їх палких почуттів. Вибір дати одруження не менш важливий етап під час планування весільної церемонії. Поєднати свої долі в особливий день, який випадає тільки раз на чотири роки, на Полтавщині зголосилася 21 пара. Так, найбільшу кількість новостворених родин працівники державної реєстрації актів цивільного стану зареєстрували у Кременчуці, де засвідчити свої стосунки вирішили 9 пар наречених, у Гадячі – 4 пари, у Лубнах та Горішніх Плавнях – по 2 пари», – зазначила Ірина Свистун, очільниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), до складу якого увійшла юстиція Полтавщини.
Нехай виняткова дата стане для молодят компасом, що вестиме яскравою стежкою сімейного життя, кожен виток якої – щемливий спогад в альбомі пам’яті закоханих сердець.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...