ДАЛЕКА БЛИЗЬКА ВІЙНА

IMG 8e92d2c9adae2ea8e8277b4a9a1ed08e V
Поділитися новиною

IMG 8e92d2c9adae2ea8e8277b4a9a1ed08e VМинає шостий рік неоголошеної російсько-української війни…Чи звикли ми до неї, чи турбує вона нас, чи пам’ятаємо про мир?

Звичайно, неможливо звикнути до того, що когось вбивають, руйнують збудоване, знищують здобуте. Неможливо з цим примиритися – занадто великі втрати та жертви. Турбує війна кожного, кожного небайдужого до долі України. Шкода втраченого життя, часу та можливостей… Та чи можливо буде його повернути?.. Чи ми пам’ятаємо про мир? Так, звичайно, пам’ятаємо і прагнемо знову повернути його на Україну, знову бачити радість на обличчях людей, світле небо та яскраве сонечко над безмежними просторами рідної України.

Солдати на передовій – це злагоджений механізм, де один за всіх і всі за одного. Але й пересічні громадяни іноді є складовою цього великого механізму.

Небайдужі до долі України гадячани 21 лютого черговий раз відправили благодійну допомогу для військовослужбовців: домашні заготовки, продукти, товари першої необхідності, засоби гігієни, одяг, миючі та пральні засоби, а також зварювальний апарат та електроди, болгарки та обрізні круги, буржуйку, медикаменти та противірусні препарати, навіть квіти для наших мужніх жінок-воїнів.

Доставку вантажу в зону ООС здійснювали Сергій Рева, Іван Волощук та Юрій Шпуль.

Воїни 59-ої мотопіхотної бригади та 11-го батальйону «Київська Русь» висловлюють велику вдячність за допомогу мешканцям с.Веприка: Л.П. Луценко, В.М. Губар, О.В. Кулик, Л.А. Білоцерківець, О.В. Герус, Ф.І. Туник, А.М. Глушко, О.В. Кривонос, К.Б. Киця, К.П. Сидоренко, В.П. Золотоверх; Веприцькому ДНЗ «Барвінок»: В.О. Іванченко, Н.Д. Рудченко, Т.В. Прудиус, С.О. Бутко, В.М. Федяй, К.І. Куцевол, К.І. Тернова, К.М. Блоха; приватним підприємцям: В.М. Гандзя, Л.А. Циб, С.І. Стороженко, Л.П. Копкало, Т.Ю. Литвиненко, Л.М. Галушко, Н.Н. Блоха, киянам: директору Фірми «Еско» Костянтину Малому, завідуючій відділенням сімейної медицини Тамарі Іваненко (Оболонський район, м.Київ), Олені Пишній (м.Київ), представникам «Біосфера-сервіс-Про» Юлії Ільєнко, Лесі Мунтян, Надії Радчук, Ірині Мартинюк, Юлії Даниленко, Валентині Запорожець, Тетяні Паршивлюк, Уляні Ярецькій; мешканцям м.Гадяча: Світлані Павлюченко, Олені Будник, Наталії Дорогань, Губі Володимиру, Віталію Сивашу, мешканцям с.Максимівки: Наталії Реві, Світлані Жартовській, Олександру Сушку, Тетяні Усик, мешканцю с.Римарівки Олександру Грицині.

Окрема подяка приватним підприємцям із м.Гадяча: Олегу Боцулі, який надав пальне, та Наталії Чижевській за медикаменти та квіти, а також сільським головам: Великобудищанської ОТГ В. Луценку, Веприцької сільської ради В. Золотарьову та старості Бобрицького старостату Л. Жажці за оперативну й злагоджену організацію та безпосередню участь у зборі коштів і допомоги для воїнів ООС.

Спільними зусиллями вчергове ми доводимо, що українці – дружна, сильна, миролюбна та працьовита нація.

Віримо у незалежну, вільну, сильну Україну!

Єднаймося – у єдності наша сила!

Олена Будник

LIVE OFFLINE
track image
Loading...