Визнали винною за те, що… вилаяла і не дала кави

208
Поділитися новиною

208Виявляється, закон про вчинення домашнього насильства діє і в Гадяцькому районі.

1 листопада суддя Гадяцького районного суду розглядала матеріали, які надійшли від Гадяцького ВП про притягнення до адміністративної відповідальності громадянки за ст.173-2 ч.1 КупАП (вчинення домашнього насильства).

У ході справи встановлено, що 18 вересня 2019 року о 7 годині жінка за місцем свого проживання вчинила насильство в сім’ї економічного та психологічного характеру відносно свого чоловіка: висловлювалася в його адресу брутальною лайкою та не давала йому пити кави.

Сама жінка підтвердила факт вчинення правопорушення. Окрім того, її винуватість підтвердили даними, які містяться у протоколі про адміністративне правопорушення, рапортом оперативного чергового, а також письмовими поясненнями очевидців даної події.

Виходячи з матеріалів справи, тяжкості вчиненого правопорушення, відношення до скоєного, жінку визнали винною і призначили покарання у вигляді громадських робіт, терміном 30 годин та зобов’язали сплатити на користь держави судовий збір в сумі 384,20 грн. Суддя вважає, що саме таке адміністративне покарання буде необхідним і справедливим з метою запобігання вчинення правопорушень у подальшому.

Оксана Кириченко за матеріалами відкритих даних Єдиного державного реєстру судових рішень

2 коментарі до “Визнали винною за те, що… вилаяла і не дала кави

  1. Із серії “і сміх і горіх”. Оце клас! Жінку покарали бо не дала кави!))) Чого зразу не посадили років на 10 за такий “жахливий” злочин? У нас не поліція і суди, а цирк на дроті – мотоциклісти збивають жінок – нормально,все шито-крито; п”яний “косить” джипом дерева – нормально; а жінка обізвала чоловіка – під суд її, злочинницю таку, штраф їй! Цікаво було б знати – з доброго дива вона так “насилувала” чоловіка, чі може він дав привід? Може явився зранку “на рогах”, або перед тим сам її лайкою крив? Хоча судячи з рішення судді у чоловіка певноь якісь звязки в поліції чі суди, щоб довести діло аж до такого маразму.
    Позорище такому суспільству, де карають жінок за каву, а за те що п”яні чоловіки дебоширять дома їх навіть на 15 діб уже не забирають.
    Спасибі Базар Медіа що оприлюднюєте такі ганебні вердикти, хай жінки знають що їх і суд не захистить.
    Позорище…

  2. ДИБИЛЫ,остановите планету,я сойду

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...