Продавали автівки із «штрафмайданчиків»

images
Поділитися новиною

imagesНа Полтавщині слідчі поліції повідомили про підозру групі осіб, яка займалася продажем автомобілів із «штрафмайданчиків».

За рік злочинна група, у змові зі службовою особою держпідприємства, продала дев’ять автомобілів іноземних виробників, що зберігалися на спеціальних майданчиках тимчасового затримання. Як повідомили у слідчому управлінні поліції області, загальна сума збитку від незаконної діяльності, яка тривала з 2018 до 2019 року, перевищує 2 млн грн.

На початку жовтня 2019 року трьом фігурантам повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених двома статтями Кримінального кодексу України. Їм інкримінують співучасть в умисному використанні службовою особою свого становища, з метою одержання неправомірної вигоди для себе та інших осіб (ст.364 КК), а також незаконне заволодіння транспортними засобами, що завдало матеріальної шкоди (ст.289 КК).

На даний час усім підозрюваним обрані запобіжні заходи. Службову особу суд взяв під варту, інші перебувають під домашнім арештом у нічний час доби.

ГУ Національної поліції в Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...